News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το προηγούμενο του Piqué ηρεμεί τη Μαδρίτη στην υπόθεση "Carvajal"

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο λευκός μπακ προκάλεσε την κάρτα ενάντια στον ΑΠΟΕΛ για να περάσει καθαρός στους 16


Ο Dani Carvajal προκάλεσε μια κίτρινη στο τελευταίο του αγώνα εναντίον του ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να αποφύγει μια πιθανή ποινή για το πρώτο σκέλος του γύρου των 16. Η κίνηση δεν είναι της αρεσκείας της UEFA και στην Ρεάλ Μαδρίτης το γνώριζαν. Δεν υπήρξε μια ακραία ενέργεια, αλλά η καθυστέρηση στην εκτέλεση του πλάγιου άουτ από πλευράς του μπακ βγαίνει απ’το φυσιολογικό και τώρα πρέπει να’ναι η UEFA αυτή που αποφασίζει εάν η ποινή μείνει στο ένα παιχνίδι λόγω συμπλήρωσης καρτών ή αν αυξηθεί σε δύο λόγω του ότι εκβίασε την κίτρινη.

Η ΟΥΕΦΑ δεν έχει κάνει ακόμα μια κρίση και θα’ναι η πειθαρχία του κορυφαίου διοικητικού σώματος του ηπειρωτικού ποδοσφαίρου αυτή που θα αποφασίσει στις επόμενες ημέρες. Η έκθεση του παρατηρητή θα’ναι θεμελιώδης σ’αυτή την περίπτωση, καθώς ο διαιτητής δεν έχει αναφέρει τίποτα ιδιαίτερο. Στο Bernabéu δεν περιμένουν ποινή και το κάνουν βασιζόμενοι στα τελευταία παρόμοια προηγούμενα (του Piqué τον Φεβρουάριο του 2016 εναντίον της Arsenal με σκοπό να περάσει καθαρός στα προημιτελικά) που κατέληξαν χωρίς τιμωρία. Η υπόθεση επιλύεται στις 7 Δεκεμβρίου.

Το μπάχαλο του Άμστερνταμ

Είναι αλήθεια ότι το 2010 με προπονητή τον José Mourinho, Xabi Alonso και Sergio Ramos στην Amsterdam Arena εκβίασαν την κίτρινη. Ήταν ένα Ajax-Ρεάλ Μαδρίτης της φάσης των ομίλων που κέρδισαν οι λευκοί με 0-4.

Οι τηλεοπτικές εικόνες του αγώνα έδειξαν μια ακολουθία στην οποία ο Mourinho μιλούσε με τον Chendo και στη συνέχεια με τον Dudek. Ο δεύτερος τερματοφύλακας έτρεχε μέσα απ’το γήπεδο για να πει κάτι στο αυτί του Casillas και, αυτός, αργότερα στους Xabi και Ramos.

Η UEFA ενήργησε αυτεπαγγέλτως, τιμωρώντας τους madridistas. Όπως έχει μπορέσει να μάθει η MARCA, στην έδρα της Nyon δεν βλέπουν καμία σύγκριση μ’αυτό που συνέβη στο Άμστερνταμ, αν και αναγνωρίζουν ότι δεν είναι μια ευχάριστη κίνηση λόγω του ότι αμφισβητεί το Fair Play.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.