News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric έπιασε και πάλι το τουφέκι... ένα χρόνο αργότερα!

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Του David Garcia Medina

Golazo του Κροάτη μέσου μ’ένα μεγάλο βολέ απ’το ύψος της περιοχής

Λίγο περισσότερο από 20 λεπτά άντεξε το τείχος που προσπάθησε να σηκώσει ο ΑΠΟΕΛ για να σταματήσει την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναζήτηση τριών βαθμών που θα της έδιναν την πρόκριση στο γύρο των 16. Ο Luka Modric, ένας απ’τους μη συνήθεις παίκτες στο σκοράρισμα, ανέλαβε ν’ανοίξει την κονσέρβα μ’ένα θεαματικό βολέ έξω απ’την περιοχή.

Ο Κροάτης μετατρέπεται στον δέκατο τρίτο παίκτη της Μαδρίτης που σκοράρει φέτος. Μέχρι σήμερα, και παρά το ότι είναι τακτικός στις συνθέσεις, δεν είχε κάνει σεφτέ. Το’χει κάνει, φυσικά, σε μια απ’τις σπεσιαλιτέ του, το σουτ έξω απ’την περιοχή. Μάλιστα, απ’τα 12 γκολ που έχει βάλει με τα λευκά, 10 έχουν έρθει παρουσιάζοντας το μεγάλο χτύπημά του από μακριά.

Επιπλέον δεν είχε σκοράρει απ’τις 10 Σεπτεμβρίου του 2016, αναμέτρηση στην οποία συνέβαλε στο 5-2 της Μαδρίτης επί της Οσασούνα στο Bernabéu. Μάλιστα, ήταν το μοναδικό του γκολ την προηγούμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους παίκτες κλειδιά για το νταμπλ Liga-Champions League. Ένα χρόνο αργότερα το 10 σκοράρει και πάλι στα λευκά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.