News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema αποδεικνύει ότι η επιμονή του Zidane έχει κάποιο νόημα

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Σκοράρει δις μαζί με τον Ρονάλντο

"Θ’αλλάξω τις κριτικές με γκολ και ασίστ, γιατί μπορώ να το κάνω και θα το κάνω περισσότερο από ποτέ" Benzema

"Ξέραμε ότι τα γκολ των Benzema και Cristiano επρόκειτο να’ρθουν" Zidane

Σε λίγες περιπτώσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πανηγυρίσει μια ισοπέδωση εναντίον μιας ομάδας δεύτερου επιπέδου όπως ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Zidane χρειάζονταν να σκοράρει, να νιώσει ευτυχισμένη στο γήπεδο και στη Λευκωσία το έκανε και πάλι. Τόσο, που ο Benzema το απόλαυσε πλήρως, τόσο όταν ήταν στο γήπεδο όσο κι όταν ήταν στον πάγκο.

Το γκολ είναι το αντίδοτο που χρειάζονταν η ομάδα, επαναλάμβαναν ξανά και ξανά απ’την ευγενή ζώνη. Μιλούσαν γενικά για την ομάδα, αλλά για δύο περιπτώσεις συγκεκριμένα, όπως ήταν των Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο, ο πρώτος για ν’ανακτήσει την αυτοεκτίμηση κι ο δεύτερος για να καταστήσει σαφές σ’όλους ότι δεν είχε ξεχάσει να σκοράρει.

Ο Benzema και ο Ρονάλντο επιστρέφουν στη Μαδρίτη πρησμένοι από γκολ και με την αυτοπεποίθηση ανακτημένη στο εκατό τοις εκατό. Ο CR7 έχει 17 γκολ στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις στις οποίες έχει παίξει στο Champions League, μένοντας στο μηδέν στην επίσκεψη στο Καλντερόν στον περασμένο ημιτελικό. Είναι περίεργο, αλλά αν στην Liga δεν βλέπει τέρμα, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο είναι ο πρώτος σκόρερ, τόσο τώρα όσο και ιστορικά.

Τώρα, οι επιθετικοί και η υπόλοιπη ομάδα πρέπει ν’αποδείξουν ότι αυτή η μισή ντουζίνα γκολ ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, έχειν συνέχεια στο εγχώριο πρωτάθλημα, δηλαδή να ξεχάσει ο Ρονάλντο αυτό το άγχος που φαίνεται να τον συνοδεύσει στο πρωτάθλημα και το οποίο στην Ευρώπη μετατρέπεται σ’ένα σταθερό ειδύλλιο. Εν τω μεταξύ, ο Μπενζεμά έχει την υποχρέωση να καταστήσει σαφές ότι αυτό της Λευκωσίας δεν είναι η τύχη μια μέρας κι ότι ο madridismo μπορεί να βασιστεί και πάλι σ’αυτό το παιχνίδι που του έχει χρησιμεύσει για να’ναι βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης στα τελευταία 8 χρόνια.

Ο Ζιντάν εξακολουθεί να βλέπει πράσινα βλαστάρια. Η λευκή ομάδα έδειξε ότι μπορεί να γίνει και πάλι αυτό που ήταν τον Αύγουστο και να πει ότι έχει εκείνο της περασμένης άνοιξης. Και δεν το λέω λόγω των 6 γκολ, στατιστικό κλειδί, αλλά για την επιθυμία και τις δυνάμεις που έβαλαν οι δικοί του στον αγωνιστικό χώρο. Κατέληξαν να κλειδώσουν τους Κύπριους χωρίς να τους νοιάξουν καθόλου τα έξι γκολ και οι τρεις βαθμοί που είχαν ήδη στην τσέπη τους, τα οποία χρησίμευσαν για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους 16, αλλά ως δεύτεροι στον όμιλο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.