News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η UEFA θα τιμωρήσει τον Carvajal με δύο αγώνες επειδή εκβίασε την κίτρινη στην Κύπρο

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Του Enrique Marín

Θα χάσει το πρώτο σκέλος των 16 του Champions League

Ο δεξιός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε καθυστέρηση με εμφανή τρόπο εναντίον του ΑΠΟΕΛ για να εκβιάσει μια κάρτα -που τον εμπόδιζε να παίξει ενάντια στη Ντόρτμουντ- για να μπει καθαρός στους 16


Ο Dani Carvajal δεν θα παίξει στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχοντας δει την κίτρινη κάρτα εναντίον του ΑΠΟΕΛ κι εκτίοντας την ποινή. Ο μπακ ήταν στο όριο και στη Λευκωσία εκβίασε μια κάρτα γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης θα’ναι δεύτερη στον όμιλο ανεξάρτητα απ’ότι συμβεί την τελευταία αγωνιστική. Αλλά η ποινή κρύβει μια προστιθέμενη λόγω του τεχνάσματος που χρησιμοποιήθηκε, κάνοντας καθυστέρηση για να μην παίξει στην τελευταία αγωνιστική και να πάει καθαρός στο γύρο των 16.

Αυτό που δεν υπολόγιζαν στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ν’ανοίξει η UEFA μια πειθαρχική διαδικασία κατά του παίκτη, το οποίο σχεδόν με κάθε βεβαιότητα θα του επιφέρει ποινή δύο αγωνιστικών, μια για συσσώρευση κίτρινων και μια άλλη επειδή την εκβίασε, όπως μπορεί να φανεί στις εικόνες. Ο δεξιός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης είδε την κίτρινη απ’τον διαιτητή Artur Dias Soares στο 89ο λεπτό αφού έκανε καθυστέρηση στην εκτέλεση ενός πλαγίου. Η UEFA θεωρεί ότι θα μπορούσε να παραβιάζει το άρθρο 15 του πειθαρχικού κανονισμού. Η περίπτωσή του θα μελετηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.


Έτσι, ο Carvajal δεν θα μπορέσει να παίξει στο πρώτο σκέλος των 16, χωρίς αμφιβολία μια σημαντική απουσία για τον Ζιντάν κι ένα αρκετά σοβαρό λάθος του υπολογισμού του παίκτη και του κλαμπ εκβιάζοντας έτσι κατάφωρα μια κίτρινη κάρτα που αντί να του επιτρέψει να πάει καθαρός στον επόμενο γύρο του Champions League, θα τον εμποδίσει να παίξει στο πρώτο παιχνίδι. Και είναι γνωστή με το παραπάνω η ζωτική σημασία του madridista αμυντικού, εκτός για αρκετές εβδομάδες, κάτι που ένιωσε η ομάδα με αξιοσημείωτο τρόπο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.