News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Icardi μπαίνει στο παιχνίδι... για τη Μαδρίτη

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο λευκός σύλλογος παρακολουθεί τη μεγάλη σεζόν του

Ο Mauro Icardi ήταν χθες ο άνθρωπος της μέρας στον ποδοσφαιρικό πλανήτη πέρα απ'τους αγώνες του Champions League. Κι όλα εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του Daniele Massaro, πρώην παίκτη της Μίλαν κι ο οποίος τώρα είναι σχολιαστής στο Premium Sport. "Σήμερα μπορώ να σας πω ότι ο Icardi, το επόμενο έτος, θα είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης στην θέση του Benzema", δήλωσε ο πρώην Ιταλός παίκτης.

Είναι πολύ πιθανό ο Massaro να μιλάει γνωρίζοντας, αλλά από εκεί μέχρι να θεωρεί δεδομένη την άφιξη του Αργεντινού διεθνή στην Ρεάλ Μαδρίτης μεσολαβεί ένα χάσμα. Είναι αλήθεια ότι ο λευκός σύλλογος παρακολουθεί στενά τον φορ της Inter, αλλά όπως το κάνει και με άλλους παίκτες που μπορούν να χωρέσουν για να ενισχύσουν την επίθεση. Μια λεπτομέρεια που δεν θα'πρεπε να περάσει απαρατήρητη. Είναι στη λίστα.

Ο Icardi, είναι επίσης αλήθεια, κάνει άξια πράγματα. Έχει ένα γκολ ανά ματς στην Inter, 13 γκολ σε 13 ματς και θα μπορούσε να παίξει ακόμα και στο Champions League αν έρχονταν τον Ιανουάριο. Το λευκό club, ωστόσο, σκέφτεται μόνο μια επιλογή για τον Ιούνιο, αν και δεν είναι η μόνη.

Η παρακολούθηση του Icardi δεν είναι καινούργια. Εδώ και χρόνια, κατασκοπεύει τον Αργεντινό επιθετικό, που μεγάλωσε στο Vecindario (Γκραν Κανάρια) και με azulgrana παρελθόν (έπαιξε στη La Masía). Ο Mauro είναι είδωλο στην Inter, όπου μετρά ήδη πέντε σεζόν (έφτασε σε ηλικία 20 ετών και είναι ο αρχηγός).

Η τιμολόγησή του αγγίζει περίπου τα 100 εκατομμύρια (το συμβόλαιο τελειώνει το 2021). Αλλά ο Icardi έχει ένα άλλο εμπόδιο που εγείρει αμφιβολίες στις αναφορές που έχουν για τον παίκτη στο Λευκό Οίκο: η αμφιλεγόμενη σύζυγός του, και εκπρόσωπός του, Wanda Nara.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.