News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια goleada ρεκόρ της Μαδρίτης

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Η ομάδα του ZZ παίρνει στη Λευκωσία το μεγαλύτερο εκτός έδρας θρίαμβο στην ιστορία της στο Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει γράψει ιστορία στη Λευκωσία. Η ομάδα του Zidane νίκησε τον ΑΠΟΕΛ με 0-6, παίρνοντας τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της στη μορφή του Champions League. Απ’το 1992, όταν η διοργάνωση υιοθέτησε αυτή τη νέα ονομασία, οι λευκοί δεν είχαν πάρει ποτέ μια τόσο μεγάλη νίκη. Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου του 2017.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά, με τις ντομπλέτες τους, και Nacho και Modric, οι αρχιτέκτονες των άλλων δύο γκολ, έχουν οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να γράψει και πάλι ιστορία. Αλλά μετά απ’αυτό το θρίαμβο, έχουν μια ακόμα πρόκληση μπροστά, όσον αφορά τα εκτός έδρας γκολ στην Ευρώπη. Κι αυτό γιατί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το λευκό σύνολο έχει επιτύχει ευρύτερες νίκες. Η πρώτη, στη σεζόν 68-69, στους 32, ενάντια στην ΑΕΛ Λεμεσού με 0-7. Και η δεύτερη, δέκα σεζόν αργότερα. Στην 78-79, οι λευκοί κέρδισαν επίσης στον γύρο των 32 την Progrés Niedercorn με 0-7.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.