News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Real Madrid vs Tottenham: Οι νύχτες που παθιάζουν το Bernabéu

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Αναμέτρηση ύψους με την πρώτη θέση του ομίλου στο διακύβευμα

Ματς απ’τα μεγάλα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με την Τότεναμ ως αντίπαλο. Για την περίσταση, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν σκέφτεται να προφυλάξει κανένα παίκτη. Η εντεκάδα θα’ναι εκείνη που στοχεύει για βασική στα μεγάλα ραντεβού της σεζόν, με την εξαίρεση του Carvajal, ακόμη υπό επιτήρηση λόγω της περικαρδίτιδας που του διαγνώστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και του οποίου η θέση θα’ναι για τον Nacho, κάτι περισσότερο απ’τον 12ο παίκτη της λευκής ομάδας λόγω απόδοσης και παρουσίας μεταξύ των επιλεγμένων. Ο Achraf βγαίνει απ’την εντεκάδα μπροστά στην εμπειρία του Ισπανού διεθνή σε αυτού του είδους τα ματς.

Ο Gareth Bale συνεχίζει να μην προπονείται και θα χάσει το ραντεβού με την πρώην ομάδα του που του χρησίμευσε ως εφαλτήριο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ματέο Κόβασιτς συμπληρώνει την τριάδα των παικτών τους οποίους δεν θα μπορέσει να υπολογίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν για το ραντεβού με την δευτεραθλήτρια της Premier League και η οποία φτάνει στο διπλό ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης με 6 βαθμούς μετά τις νίκες εναντίον των ΑΠΟΕΛ και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Pochettino με απουσίες

Η Tottenham φτάνει επίσης στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων με σημαντικές απουσίες. Η πιο σημαντική είναι αυτή του Dele Alli, του υπεύθυνου για την τοποθέτηση της ποιότητας μαζί με τον Eriksen στην ομάδα του Pochettino. Του Άγγλου του απομένει τιμωρία μιας αγωνιστικής μετά την αποβολή του στην περασμένη έκδοση του Europa League για ένα φάουλ πάνω στον παίκτη της Gent, Dejaegere.

Οι Lamela, Davies και Wanyama είναι οι άλλες τρεις απουσίες της Τότεναμ. Ο Αργεντινός δεν έχει ανακάμψει ακόμη απ’τη χειρουργική επέμβαση στο ισχίο στην οποία υπεβλήθη τον περασμένο Μάιο.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.