News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Lineker, ρωτήστε τον Cristiano εάν είναι υπερεκτιμημένος o Benzema

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Του Santiago Siguero

"Υπερεκτιμημένος". Ο Gary Lineker, ο οποίος δεν ήταν καμία τεχνικά απόλαυση ως παίκτης, χαρακτήρισε έτσι τον Μπενζεμά μετά τα δύο λάθη του χθες εναντίον της Τότεναμ. Δύο επικρινόμενα λάθη, αλλά κατανοητά απ’τη σκοπιά κάποιου που βλέπει τακτικά τη Ρεάλ Μαδρίτης, πράγμα που δεν φαίνεται να κάνει ο Lineker, ο οποίος έχει ως μεγάλο επίτευγμα στο πιο πρόσφατο βιογραφικό του το ότι παρουσιάζει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα σε εσώρουχα.

Ο Καρίμ είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από killer. Το οποίο ήταν ο Lineker. Αλλά λίγα περισσότερα. Είναι δύσκολο να φανταστούμε δύο πιο αντίθετους επιθετικούς απ’τους Lineker και Benzema. Ο Άγγλος ήταν καθαρόαιμο, εκτελεστής, οπορτουνιστής. Ο Καρίμ είναι μεταξένιος, ελίσσεται, υπνωτικός. Το γκολ δεν είναι η εμμονή του, αλλά έχει 182 με τη Μαδρίτη. Μόνο έξι παίκτες έχουν σκοράρει περισσότερο απ’τον Karim με τα λευκά. Ένας από αυτούς είναι ο Cristiano, ο οποίος έχει μπουχτίσει να σκοράρει χάρη στην ευφυΐα του Γάλλου. Lineker να ρωτήσετε τον Κριστιάνο (πολύ περισσότερο killer απ’τον Άγγλο), αν ο Karim είναι υπερεκτιμημένος.

Τον Benzema είναι εύκολο να τον χτυπήσεις. Μιλάει λίγο, δεν έχει το απροκάλυπτο εγώ και φαίνεται να αντιμετωπίζει τη ζωή με το ίδιο ψυχρό αίμα όπως στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά κάποιος θα’πρεπε να τον προειδοποιήσει για τα λόγια του Lineker, ένας επιθετικός τόσο καλός που ο Cruyff κατέληξε να τον βάλει αριστερό εξτρέμ. Ο Flaco θα’χε επίσης ξεκάθαρο ποιον απ’τους δύο θα κρατούσε. Μεταξύ του καλύτερου δυνατού συμπληρώματος για τον Cristiano κι ενός star του tweeter, δεν υπάρχει πολύς χώρος για αμφιβολίες. Αλλά προειδοποιήστε τον Karim· δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για να καθοδηγήσει τη Μαδρίτη στην κατάκτηση του Wembley.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.