News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Σ’αυτό το γήπεδο αναπνέει το Champions League και είναι μια πρόκληση να κερδίσεις εδώ"

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

«Πιστεύω στους παίκτες που έχω κι αυτό είναι ένα ωραίο μέρος για να κερδίσουμε»

"Ερχόμαστε από μια νίκη και είμαστε προετοιμασμένοι γι’αυτό το σημαντικό παιχνίδι", πρόσθεσε ο προπονητής στην αίθουσα Τύπου του Signal Iduna Park.


Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Signal Iduna Park την παραμονή του παιχνιδιού ενάντια στη Borussia Dortmund. Ο madridista προπονητής ανέλυσε την εκτός έδρας αναμέτρηση των πρωταθλητών Ευρώπης σε αυτή την έκδοση του Champions League: "Είμαστε καλά. Βγαίνουμε από μια νίκη και είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να παίζω και πάλι στο Champions League σε μια όμορφη έδρα. Είναι η τελευταία προπόνηση και είμαι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι. Εδώ αναπνέει το Champions League και είναι μια πρόκληση να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο".

"Είναι δύσκολο να παίξεις σε όλες τις έδρες. Δεν κερδίσαμε ποτέ εδώ και είναι μια πρόκληση για εμάς γιατί βγαίνουμε πάντα και προσπαθούμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θέλω να δω ένα καλό παιχνίδι. Κάθε τρεις μέρες πρέπει να δείχνεις τι αξίζεις".

Φαβορί

"Ζούμε με αυτή την πίεση, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί σε κάθε παιχνίδι πρέπει να αποδεικνύουμε τι είμαστε. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Βρισκόμαστε στην φάση των ομίλων κι όταν προκριθούμε θα δούμε πλέον τι θα συμβεί. Αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε".

Έπαινοι στον Casemiro

"Είναι ένας σημαντικός παίκτης και δίνει ισορροπία μεταξύ άμυνας κι επίθεσης. Κόβει πολλές μπάλες και κάνει μια δουλειά όπως έκανε στο παρελθόν ο Makelele μ’αυτή την ομάδα ή ο Deschamps με τη Γαλλία. Αυτό που κάνει δεν εκπλήσσει κανέναν. Έχει αυτοπεποίθηση και βελτιώνεται καθημερινά. Δίνει πάντα το μέγιστο στο γήπεδο".

Κρος

"Είναι εδώ μαζί μας κι αυτό σημαίνει ότι είναι καλά. Γνωρίζουμε τη σημασία του στην ομάδα μας. Σήμερα έχουμε την τελευταία προπόνηση και θα δούμε".

Ματς για να ξαναβρείτε το γκολ

"Το πιο σημαντικό είναι να’χουμε ευκαιρίες και τις έχουμε, αλλά το να βάλαμε μόνο δύο γκολ στη Βιτόρια μετά από τόσες ευκαιρίες δεν είναι για να’μαστε ικανοποιημένοι. Πιστεύω στους παίκτες που έχω κι αύριο έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να δείχνουμε κάθε τρεις μέρες ότι μας αρέσει να βάζουμε γκολ και μερικές φορές δεν πάει όπως θέλεις, αλλά θα συνεχίσουμε με τη δουλειά μας και με την όρεξη που έχουμε. Αύριο είναι ένα καλό μέρος για να κερδίσουμε".

Έλλειψη αυτοπεποίθησης;

«Δεν πιστεύω, επειδή πιστεύουμε σ’αυτό που κάνουμε. Είναι αλήθεια ότι πάντα μπορούν να υπάρχουν αμφιβολίες αν κοιτάς απ’έξω, ο αγώνας προχθές έγινε δύσκολος για μας, αλλά αυτό θα μας τυχαίνει κάθε τρεις μέρες. Θα σου λέω πάντα το ίδιο. Αυτή είναι η δυσκολία. Κάθε χρόνο και κάθε παιχνίδι θα’ναι πιο δύσκολο κι αν δεν είμαστε λαμπροί το πράγμα μπορεί να περιπλεχθεί».

Τα λεπτά του Carvajal

"Δεν ανησυχώ κι έχουμε τον Achraf ή τον Nacho ως αλλαγές. Είναι η αρχή της σεζόν κι ο Dani είναι ένας παίκτης που επανέρχεται γρήγορα. Το να διάγεις έναν υγιή βίο είναι σημαντικό γνωρίζοντας ότι παίζεις κάθε τρεις μέρες. Επιπλέον είναι νέος".

Πολλές ευκαιρίες εναντίον

«Δεν με ανησυχεί γιατί ο αντίπαλος είναι εκεί για να δημιουργεί προβλήματα. Αυτό που μας ανησυχεί είναι να προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να παίζουμε ένα καλό ποδόσφαιρο. Εάν παίζεις ένα καλό ποδόσφαιρο, δημιουργείς ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο αντίπαλος είναι εκεί για να σε βάλει σε δυσκολίες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Η ισπανική Liga είναι η πιο δύσκολη και μερικές φορές η δυσκολία είναι να διατηρήσεις το υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Είναι καλύτεροι οι Ευρωπαίοι διαιτητές;

"Είναι όλοι τα ίδιο τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ευρώπη. Προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τους διαιτητές. Είναι μια δύσκολη δουλειά και σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και το αυριανό παιχνίδι".

Σας εκπλήσσουν οι ερωτήσεις;

«Όχι, επειδή κάνετε τις ερωτήσεις όπως θα έπρεπε. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, προσπαθούμε να τα πηγαίνουμε κάθε μέρα και καλύτερα, αλλά υπάρχουν αντίπαλοι που είναι κάθε μέρα και καλύτεροι. Τους βλέπεις στην Ευρώπη, στην Ισπανία ... Για μένα η ισπανική Liga είναι η πιο δύσκολη, στην Ευρώπη δεν βλέπω όλους τους αγώνες δύσκολους όπως στην Ισπανία, και μερικές φορές η δυσκολία είναι να διατηρήσεις το υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.