News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εμμονή με το σημάδι: εξάσκηση στο σουτ στο χόρτο του Signal Iduna Park

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Του David G. Medina

Ο Zidane σχεδίασε μια προπόνηση επικεντρωμένη στο γκολ


Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν σταματά να λέει ότι δεν τον ανησυχεί η έλλειψη ευστοχίας στο γκολ, ότι το σημαντικό, μάλιστα, είναι να δημιουργεί η ομάδα εκείνες τις ευκαιρίες που θα καταλήξουν να μπουν. Φυσικά, σήμερα έχει παραδεχτεί ότι "μακάρι" το αυριανό να’ναι το παιχνίδι στο οποίο θα ανακτήσουν το γκολ οι επιθετικοί.

Για να το ξεπεράσει, τίποτα καλύτερο απ’το να το δουλέψει, κατανοεί ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης που μόλις τελείωσε στο γκαζόν του Signal Iduna Park, πέρα ​​απ’τους τυπικούς κύκλους προθέρμανσης, έχει επικεντρωθεί στις φάσεις που τελειώνουν απ’τους επιθετικούς του παίκτες. Σέντρες κι απ’τις δύο πλευρές, έτσι ώστε οι Cristiano, Bale, Asensio και σία να τελειοποιήσουν ένα κάπως αποκλίνον σημάδι σ’αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, τουλάχιστον στους αγώνες του Bernabéu.


Ο Ζιζού, μεθοδικός όπως είναι, δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες σ’όλους τους παίκτες κατά την τοποθέτηση για μια εκτέλεση ελπίζοντας αυτό το «μακάρι» της αίθουσας Τύπου να μετατραπεί σε πραγματικότητα. Ότι η Μαδρίτη του, εν συντομία, ν’ανακτήσει την πυγμή που την έχει οδηγήσει να κερδίσει τα δύο τελευταία Champions League. Και να το κάνει, επιπλέον, σε ένα στάδιο όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.