News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Borussia vs Real Madrid: Η Dortmund μετρά την υγεία του πρωταθλητή

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Του Jesus Sanchez

Η Μαδρίτη επιδιώκει να κερδίσει όπου δεν το έκανε ποτέ και να απομακρυνθεί απ’τον εχθρό της στον όγδοο όμιλο 

Η διστακτική και ζορισμένη Μαδρίτη της Liga επιστρέφει στην αγαπημένη της διοργάνωση σ’ένα υπέροχο περιβάλλον, στο Signal Iduna Park, κι εναντίον ενός αντιπάλου σικ, της Ντόρτμουντ, πρώτη στη Bundesliga. Η δεύτερη αγωνιστική του Champions League μας προσκαλεί να σκεφτούμε έναν μεγάλο αγώνα από πολλές απόψεις. Η πρόκληση για τους λευκούς, που δεν κέρδισαν ποτέ τη Μπορούσια στην έδρα της, είναι μνημειώδης. Και το βραβείο δεν είναι συγκεκριμένα μικρό: η δυνατότητα ν’αφήσει ένα μεγάλο αντίπαλο σχεδόν στο χαντάκι επειδή η ομάδα του Bosz έχασε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχει προηγούμενο ενός λευκού θριάμβου στο μεγαλύτερο και πιο καυτό γερμανικό στάδιο. Το γεγονός, ασυνήθιστο σύμφωνα με την λευκή πορεία στη διοργάνωση που έχει κερδίσει 12 φορές, μιλάει για το μέγεθος του αγώνα για την ομάδα του Ζιντάν, πολύ πιο άνετη μακριά απ’το Bernabeu, αν και το Ντόρτμουντ, για προφανείς λόγους, δεν είναι μια απ’τις αγαπημένες της επισκέψεις. Ούτε και για κανέναν.

Οι απουσίες θα σηματοδοτήσουν τη λευκή εντεκάδα κι επίσης και τον πάγκο, όπου δεν υπάρχουν υπερβολικά νέα σχετικά με τους επιλεγμένους στη Vitoria. Ούτε και μπορούν να υπάρξουν. Ο Nacho θα ξαναπαίξει στην αριστερή πλευρά. Ο Zidane ανέπνευσε με την επάνοδο του Kroos γιατί θα σχηματίσει το αγαπημένο του κέντρο. Bale και Cristiano θα παίξουν στην επίθεση.

Τρομερός αντίπαλος

Είναι ένας τελικός για τη Μπορούσια που, παρά το ηχηρό κάζο ενάντια στην Τότεναμ, υπογράφει ένα υπέροχο ξεκίνημα στην σεζόν. Κέρδισε 6-1 στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga. Έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στο εγχώριο τουρνουά. Δεν έχει χάσει την επιθετική της δύναμη, αλλά με τον Bosz είναι μια πιο τακτική και πιεστική ομάδα. Η πρότασή της θα μετρήσει την υγεία της πρωταθλήτριας.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.