News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αυτό που πονάει τη Μαδρίτη απ’τη διαιτητική μεταχείριση

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το λευκό club, δυσαρεστημένο απ’την δουλειά των διαιτητών σ’αυτή την αρχή της σεζόν


Η Μαδρίτη δεν είναι άνετα με την Ισπανική Βασιλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μεταξύ άλλων, με την διαιτητική αντιμετώπιση που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Συνολικά, οκτώ αγώνες, δύο του Supercopa Ισπανίας κι έξι της LaLiga. Τα λάθη που υπογραμμίζουν δεν αναφέρονται μόνο στα ματς του μαδριλένικου club, αλλά επίσης και σε κάποια λάθη υπέρ του μεγάλου αντιπάλου του, της FC Barcelona.

Barcelona-Ρεάλ Μαδρίτης (πρώτο σκέλος του ισπανικού Super Cup)

Ο De Burgos Bengoechea ήταν ο διαιτητής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα της απόδοσής του έμεινε κανά δυο αγωνιστικές χωρίς να σφυρίξει. Υποδείχτηκε, πρώτον, για ένα πέναλτι που σφύριξε σε μια βουτιά του Luis Suárez.

Και στη συνέχεια, για την αποβολή του Cristiano Ronaldo για θέατρο σ’ένα πέναλτι. Η φάση κατέληξε με τον Πορτογάλο να αποβάλλεται για σπρώξιμο στον διαιτητή και με μια ποινή πέντε αγώνων.

Καταγγελίες που, μεταξύ του πρώτου σκέλους και του επαναληπτικού της εν λόγω διοργάνωσης, εξηγήθηκαν κατά πρόσωπο στον Juan Luis Larrea, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, εκ μέρους του Florentino Pérez.

Deportivo-Ρεάλ Μαδρίτης (πρώτη αγωνιστική της Liga)

Στο λευκό club πόνεσε η αποβολή του Sergio Ramos με το ματς στις καθυστερήσεις. Μια κάρτα για μια σφαλιάρα στον Schar και μια για ένα άλμα με τον Andone στο τέλος της αναμέτρησης.

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (2η αγωνιστική της Liga)

Απ’το Bernabéu θυμούνται δύο πέναλτι που διαπράχθηκαν απ’τον Parejo στον Benzema και στον Marcelo, που δεν είχαν καμία συνέπεια. Μιλούν για μια διαιτησία του Fernández Borbalán ανίκανη να χειριστεί τον αγώνα.


Ωστόσο, σ’εκείνη την ίδια αγωνιστική διαπιστώνουν ότι η Μπάρτσα ανοίγει το παιχνίδι της εναντίον της Εσπανιόλ με ένα γκολ οφσάιντ απ’τον Μέσι.

Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε (3η αγωνιστική της Liga)

Στην τρίτη αγωνιστική κάνουν αναφορά, μέσω των καναλιών τους και σε συνομιλία με τους ηγέτες τους, για ένα πέναλτι πάνω στον Theo που έγινε απ’τον Chema, το οποίο δεν υποδείχθηκε απ’τον Hernández Hernández.


Στο περιεχόμενο δεν πρέπει να ξεχνάμε την προέλευση του λευκού γκολ κι ένα πιθανό φάουλ του Ramos στον Campaña στο φάουλ που προηγήθηκε της κεφαλιάς του Lucas Vázquez.

Χετάφε-Μπάρτσα (4η αγωνιστική του πρωταθλήματος)

Υποδεικνύουν τη Barcelona κι ένα πιθανό φάουλ του Paulinho στον Djené στο γκολ της azulgrana νίκης.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις / Barcelona-Eibar (5η αγωνιστική του πρωταθλήματος)

Η πέμπτη αγωνιστική ήταν αυτή που προκάλεσε τα περισσότερα παράπονα του madridismo. Η ήττα απ’τη Μπέτις ήρθε στα τελευταία λεπτά, αλλά πριν έμειναν στο δρόμο ένα υποτιθέμενο πέναλτι του Javi Garcia για χέρι, ένα ακόμα για γκρέμισμα του Marcelo έμεινε στο δρόμο, τελειώνοντας με μια αγκαλιά στον Ramos που δεν θεωρήθηκε ως φάουλ απ’τον Mateu Lahoz.


Σ’αυτή την ίδια αγωνιστική, η Barcelona ξεκινάει τον διασυρμό εναντίον της Eibar μ’ένα πέναλτι του Semedo στον Gálvez, που χαρακτηρίστηκε ως πεναλτάκι απ’τον Mendilibar.

Alavés-Ρεάλ Μαδρίτης (6η αγωνιστική της Liga)

Την φανταστική λίστα, που δεν είναι όπως εκείνη που έβγαλε κάποτε ο Μουρίνιο, την κλείνει η μη αποβολή του Manu Γκαρσία για αγκωνιά στον Lucas Vázquez, το ακυρωμένο γκολ του Ramos για υποτιθέμενο φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα τράβηγμα του Alexis στον Ramos κι ένα υποτιθέμενο πέναλτι στον Isco στις τελευταίες στιγμές του αγώνα.


Κι όλα αυτά τα καρυκευμένα με τα σχεδόν 90 παιχνίδια με μόνο ένα πέναλτι ενάντια στη Barcelona και χωρίς καμία αποβολή.


Ψηφίστε εδώ για τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.