News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Τώρα ξεκινάμε την επίσημη σεζόν κι αυτό είναι σημαντικό»

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

«Θέλουμε να πάμε στο σπίτι, να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε πλέον τον αγώνα στις 8 Αυγούστου»

«Θα μου άρεσε να’χαμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος με την περιοδεία και τη δουλειά που κάναμε», εξήγησε ο madridista προπονητής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλυσε τον αγώνα στο Σικάγο και την περιοδεία της λευκής προετοιμασίας: «Έχουμε δει ένα καλό παιχνίδι, ο κόσμος το έχει απολαύσει και ήταν το πιο σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θα μου άρεσε να’χαμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος με την περιοδεία και τη δουλειά που κάναμε. Είχαμε δύο, τρεις εβδομάδες για να δουλέψουμε. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα με διεθνείς παίκτες. Ελπίζω στο μέλλον το MLS να συνεχίσει να εξελίσσεται, έχει ένα πολύ καλό επίπεδο με καλούς παίκτες».

«Η αίσθηση της περιοδείας γενικά δεν είναι καλή. Κάναμε καλά πράγματα, αλλά η αίσθηση δεν είναι καλή, γιατί αν δεν κερδίζεις ούτε ένα απ’τα τέσσερα παιχνίδια κάτι συμβαίνει. Δεν μπορούμε να’μαστε ευχαριστημένοι, αλλά αυτή η περιοδεία τελείωσε και τώρα επιστρέφουμε. Έχουμε τέσσερις μέρες για να προετοιμάσουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα και τέλος. Σίγουρα, πρέπει να κάνουμε κάτι περισσότερο». 

Rotations

«Ήθελα να δώσω λίγο χρόνο σε όλους. Marcelo, Gareth και Karim είχαν παίξει πολλά λεπτά πριν. Σε μια εβδομάδα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι κι αυτό είναι που μετράει, όχι το σημερινό ματς».

Τα λάθη

«Είναι λίγο απ 'όλα. Ξεκινήσαμε άσχημα μ’ένα αποτέλεσμα και το άσχημο σερί ήταν τέσσερα παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε είναι να βγούμε από εδώ, να πάμε σπίτι, να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε ότι έχουμε λίγο χρόνο για τις 8 Αυγούστου και θέλουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, είναι γενικό».

Cristiano Ronaldo

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπρεπε να ξεκουραστεί. Ήταν σημαντικό μετά από μια μακρά σεζόν. Στις 5 Αυγούστου επιστρέφουμε και θα προετοιμάσουμε τα πράγματα μαζί του και με την ομάδα».

Mayoral

«Είμαι ικανοποιημένος με τον Borja, ο οποίος πήρε λεπτά και για το ματς του. Αυτό είναι το σπίτι του και να γνωρίζει πώς λειτουργεί όλο αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας και μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι ευχαριστημένος μαζί μας κι εγώ μαζί του».

Μπέιλ και Μπενζεμά, χωρίς γκολ

«Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε κι ούτε συμβαίνει πολύ. Είναι μια σύμπτωση και δεν συμβαίνει τίποτα. Για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Είχαμε ευκαιρίες και δεν τις βάλαμε, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Τώρα ξεκινάμε την επίσημη σεζόν μας κι αυτό είναι το σημαντικό».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.