News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Το Supercopa της Ισπανίας έχει μια ιδιαίτερη αξία»

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

"Η σχέση μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν βασίζεται σε συμβόλαια ή χρήματα"

«Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε το μέγιστο δυνατό και να πάμε στη Βαρκελώνη για να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Μαδρίτης. Ο λευκός προπονητής ανέλυσε το πρώτο σκέλος του Supercopa της Ισπανίας: «Έχει μια ιδιαίτερη αξία, διότι είναι ένα άλλο τρόπαιο. Γνωρίζουμε ότι παίζοντάς το ενάντια στη Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο. Παίζουμε ενάντια στον κατά πολλούς καλύτερο αντίπαλο, αλλά για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Είμαστε τέλεια σωματικά και διανοητικά. Θέλουν να παίξουν όλοι και θα πρέπει να επιλέξω».

«Είχε αλλαγές και στο τέλος η Μπαρτσελόνα είναι η Μπαρτσελόνα. Με τίποτα δεν είναι πιο αδύναμη απ'αυτή που έχω αντιμετωπίσει. Ξέρουμε ποια είναι η ιδέα του παιχνιδιού της. Αν πιστεύουμε ότι θα'ναι πιο εύκολο, κάνουμε λάθος. Θα παίξουμε δύο παιχνίδια: το πρώτο σκέλος στη Βαρκελώνη και τον επαναληπτικό στη Μαδρίτη. Είναι αυτό που υπάρχει και η γνώμη μου είναι ότι θα μου'χε αρέσει ότι μιας και είναι ένας τελικός, να γίνονταν μόνο ένα παιχνίδι».

Κριστιάνο Ρονάλντο

«Είναι έτοιμος και πολύ καλά. Είχε διακοπές και είναι μαζί μας 5 ή 6 μέρες, αλλά σωματικά έχει δουλέψει πολύ στις διακοπές του και είναι έτοιμος».

«Δεν έχω ρήτρα. Είμαι εδώ και απολαμβάνω κάθε μέρα. Κάποια μέρα θα τελειώσει και η σχέση μας δεν εξαρτάται από συμβάσεις ή χρήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που έχει τοποθετήσει σε μένα και στο επιτελείο μου ο σύλλογος, λόγω του ότι έχουμε δουλέψει καλά. Μπορώ να υπογράψω για 20 χρόνια, αλλά ξέρω πού είμαι και τι πρέπει να κάνω. Μέσα σε ένα χρόνο, μπορεί να μην είμαι εδώ και τέλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης κι εγώ δεν θα διαφωνήσουμε ποτέ. Απολαμβάνω αυτή τη δουλειά».

Στόχοι

«Πάντα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά όταν είμαστε σε τόσο καλή στιγμή το απολαμβάνουμε στο μέγιστο. Οι επιτυχίες έρχονται απ'τη δουλειά και μέσα απ'την ενωμένη ομάδα. Όσο είμαι εδώ οι στόχοι είναι να κερδίσουμε κάθε αγώνα και κάθε τίτλο. Προσπαθώ να προσφέρω κάτι στην ομάδα και τα πάμε καλά αλλά ξέρω πού είμαι κι αυτή είναι η καθημερινότητα. Αύριο έχουμε ένα άλλο τρόπαιο και η υποχρέωσή μας είναι να προσπαθούμε πάντα να δίνουμε το μέγιστο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να σκεφτούμε πλέον τον επαναληπτικό. Έχω την τύχη να'χω αυτό το ρόστερ, το οποίο είναι εξαιρετικό».

Isco

«Είναι συμβατός με το BBC, αλλά μετά πρέπει να το διαχειριστώ όλο αυτό. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και δεν έχω περιορισμούς. Μπορεί να γίνει, αλλά θα δούμε».

Casemiro, σκόρερ στους τελευταίους δύο τελικούς

«Δουλεύει σαν τους υπόλοιπους μπροστά απ'το στόχο. Το κάνουμε συλλογικά και τίποτα ξεχωριστό μαζί του. Είμαι ευτυχής που σκόραρε στους τελευταίους δύο τελικούς, αλλά δεν είναι η κύρια λειτουργία του. Το σημαντικό είναι να επικεντρώνεται στην εργασία του».

Η προσαρμογή του Theo

«Είναι καλά, όπως όλοι οι άλλοι. Μόλις ήρθε σ'ένα κλαμπ, όπου είναι ευτυχισμένος και μετά την προετοιμασία και την βδομάδα πριν το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εξελίσσεται όπως όλοι οι άλλοι».

Πόσο θα κόστιζε σήμερα ο Ζιντάν;

"Πολύ λίγο".

Η απουσία του Neymar

«Μπορώ να πω μόνο ότι ο παίκτης που θα παίξει στην θέση του θα τα πάει καλά. Δεν θα τα πάει όπως ο Neymar, επειδή ο Neymar είναι πολύ καλός, αλλά θα τα πάει καλά. Δεν ανησυχώ. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες, όπως ο Neymar. Δεν είναι αντικαταστάσιμος αλλά αυτός που θα παίξει θα τα πάει καλά».

Έχει κλείσει το ρόστερ;

«Μέχρι τις 31 του μήνα μπορούν να συμβούν τα πάντα, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ μου και δεν θέλω αλλαγές».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.