News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Ήταν ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι»

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

«Κάναμε ένα θεαματικό πρώτο μέρος»

«Κάναμε τη διαφορά με τη μπάλα και με ηρεμία. Το κλειδί είναι, επίσης, η αφοσίωση ολόκληρης της ομάδας», δήλωσε ο προπονητής.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου για ν’αναλύσει το τέταρτο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ ταλέντο κι ότι με την δουλειά μπορούν να επιτευχθούν πολλά. Έχουμε πολύ πείνα, θέλουμε πάντα περισσότερα. Ήταν ένα σχεδόν τέλειο ματς. Το πρώτο μέρος ήταν θεαματικό και στη συνέχεια υποφέραμε στο τέλος του δεύτερου. Αν βάζαμε το τρίτο δεν θα υπήρχε παραπάνω παιχνίδι. Έχουμε χαρακτήρα και πείνα».

«Η γιορτή ήταν μεγάλη στ’αποδυτήρια και είναι φυσιολογικό γιατί δεν κουραζόμαστε να κερδίζουμε. Ελέγξαμε τα πράγματα που αυτοί κάνουν καλά όπως τις δεύτερες φάσεις ή τις εναέριες μπαλιές. Κάναμε μια υψηλή πίεση και δεν τους αφήσαμε να παίξουν. Κάναμε την διαφορά με τη μπάλα και με ηρεμία. Το κλειδί είναι, επίσης, η αφοσίωση όλης της ομάδας».

«Ξέρουμε ότι κάθε μέρα θα’ναι πιο δύσκολη κι ότι θα’χουμε πολύ καλούς αντιπάλους σε όλη τη σεζόν. Ο πρώτος, την Κυριακή. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα κι έχουμε τη φιλοδοξία να τα πάμε όλο και καλύτερα. Σήμερα δεν έχει υπάρξει σύγκριση με τα παιχνίδια της προετοιμασίας. Ήμασταν απ’το πρώτο λεπτό και μέχρι το τέλος».

Τελευταία λεπτά

«Δεν μπορείς να’σαι μιάμιση ώρα παίζοντας στο ίδιο επίπεδο κι αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Υποφέραμε, αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι. Υπάρχει ένας αντίπαλος απέναντι που ξέρει να παίζει και μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το μέγιστο. Αυτό είναι πολύ μεγάλο κι αυτό το έτος θα είναι πιο δύσκολο, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία».

Σκόπια


«Είχαμε μια πολύ καλή υποδοχή και στο γήπεδο ήταν πολλοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την υποστήριξη όλων εκείνων που αγαπούν την Ρεάλ Μαδρίτης».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.