News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Φτάνουμε καλά και είμαστε έτοιμοι για το Supercopa»

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

«Θα κάνουμε το μέγιστο για να κερδίσουμε πράγματα απ’την δουλειά, την ταπεινότητα και την αφοσίωση»

«Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και δεν κουράζονται να κερδίζουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την αντιμετώπισή των πάντων», πρόσθεσε ο προπονητής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε την παραμονή του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Ο λευκός προπονητής ανέλυσε τον αγώνα κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Φτάνουμε καλά κι επίσης με όρεξη να ξεκινήσουμε τη σεζόν. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και θέλουμε να ξεκινήσουμε. Σωματικά δουλέψαμε καλά και ξεκουραστήκαμε επίσης πολύ καλά. Είμαστε προετοιμασμένοι».

«Υπάρχουν πολλά κλειδιά. Θα δούμε και θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι μας, όπως πάντα. Γνωρίζουμε πολύ τον αντίπαλο, αλλά αυτό που έχει σημασία για μας, πάνω απ 'όλα, είναι αυτό που θα κάνουμε εμείς. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο κλειδί, υπάρχουν πολλά».

4-3-3 ή 4-4-2: 

«Παίζουμε με διάφορες διατάξεις. Αυτό δεν θα το αλλάξω. Έχουμε την τύχη να’χουμε πολλούς σημαντικούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε διάφορες θέσεις και θα δούμε πώς θα παίξουμε. Δεν πιστεύω ότι θα παίξουμε με περισσότερους μέσους επειδή θα υπάρχει μάχη σ’αυτήν την ζώνη».

Cristiano Ronaldo

«Υπήρξε πολύ θόρυβος, όπως πάντα, αλλά είναι ήρεμος και με εντυπωσιάζει που σωματικά είναι όπως την ημέρα του τελικού του Champions League πριν από λίγους μήνες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό, και για τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είναι μαζί μας με μόνο τρεις προπονήσεις κι αυτό σημαίνει πολλά. Αν είναι μαζί μας, είναι επειδή μπορεί να παίξει, αλλά θα δούμε».

«Εξαρτάται απ’το πώς φτάνει ο παίκτης κι απ’την αίσθηση του προπονητή και του παίκτη. Την απόφαση την παίρνω εγώ ως προπονητής μιλώντας με τον παίκτη. Σωματικά είναι πολύ καλά, πραγματικά, και είναι αυτό που έχει σημασία για τον προπονητή κι όλη τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ως παίκτης φυσικά και θα μου άρεσε να παίξω στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ».

«Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ήμουν θυμωμένος, αλλά σήμερα έχω καλύτερη ψυχολογία. Ξεκινάει η σεζόν και είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα’ναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς, επειδή πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη. Θα’ναι δύσκολο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι όπως πάντα και θα κάνουμε το μέγιστο για να κερδίσουμε πράγματα απ’την εργασία, την ταπεινότητα και την αφοσίωση. Δεν θ’αλλάξουμε αυτό που κάναμε πέρυσι κι αυτό που ξέρει να κάνει αυτή η ομάδα».

Μέγιστη απαίτηση

«Είμαι εδώ σχεδόν 16 χρόνια και ήμουν επίσης και σ’άλλες ομάδες και το να παίζω εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το καλύτερο. Είναι η ομάδα που θέλουν να κερδίσουν όλοι, επειδή είναι η καλύτερη στον κόσμο και πάντα θα’ναι έτσι. Γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο ο αντίπαλος θα μας το κάνει πιο δύσκολο κι έτσι θα’ναι κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, πείνα και δεν έχουν κουραστεί να νικάνε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την αντιμετώπιση όλων αυτών».

Bale

«Το σημαντικό είναι ότι ο παίκτης είναι μια χαρά. Είχε πολλή διάρκεια προπονούμενος μαζί μας κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν σχεδόν τέσσερις μήνες έξω απ’την ομάδα και τώρα τον βλέπω συγκεντρωμένο. Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι αυτό που είπε ο προπονητής της Manchester αλλά αυτό που θα κάνουμε εμείς στο αγώνα».

«Ο Μουρίνιο θα φτιάξει την ομάδα του για τον αγώνα κι εγώ τη δική μου. Μπορείς να ρίξεις λίγο λάδι στην φωτιά αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο Bale είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να μιλάμε για το παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό. Είμαστε όλοι εδώ για να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου».

Οι υψηλές θερμοκρασίες κατά τη στιγμή του παιχνιδιού

«Δε νομίζω ότι είναι ένα πλεονέκτημα. Αυτοί είχαν επίσης αυτές τις θερμοκρασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, και είμαστε συνηθισμένοι σ’αυτό. Λίγο πολύ είναι η ίδια θερμοκρασία με της Μαδρίτης και δεν μπορούμε ν’αλλάξουμε τον καιρό».

Διαφορές μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο και του Ζιντάν

«Ο καθένας έχει τον τρόπο του να προπονεί, αλλά δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ της μιας και της άλλης ομάδας. Εδώ πρέπει να δίνουμε το 100% στο γήπεδο, γιατί ξέρουμε την υποχρέωση που έχουμε όλοι. Ο Μουρίνιο έκανε μια καλή δουλειά κι εγώ την κάνω. Προσπαθώ να την κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Κάθε προπονητής κάνει το μέγιστο με τον τρόπο του. Στην Ρεάλ Μαδρίτης όλοι οι προπονητές έχουν σπουδαίους παίκτες. Έτσι είναι η ιστορία αυτού του συλλόγου και θα’ναι πάντα έτσι».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.