News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το σχέδιο του Cristiano για το Supercopa

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Του Jesús Sánchez

Θα παίξει κάτι περισσότερο απ’ό, τι ενάντια στην United


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα χρησιμοποιήσει το Supercopa για να βελτιώσει την ετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 20 Αυγούστου στο Riazor. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν έχει καμία βιασύνη για να μπει στην δυναμική της ομάδας και η Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνεται ισχυρή χωρίς τον παίκτη βιτρίνα της μετά την υπέροχη απόδοση του Πορτογάλου στο τέλος της περασμένης σεζόν. Οι παραδοσιακοί πόθοι του Κριστιάνο έχουν δώσει τη θέση τους σε μια νέα σχέση, κάπως πιο λογική και σκεπτόμενη, του αστέρα με τον υψηλό ανταγωνισμό. Ο παλιός Ρονάλντο θα’παιζε στο Καμπ Νόου με οποιονδήποτε τρόπο. Ο νέος Ρονάλντο έχει αποφασίσει μαζί με την ομάδα του των συνεργατών και τον Ζιντάν ότι είναι για 40 ή 45 λεπτά κι ότι στο δεύτερο σκέλος στο Μπερναμπέου η παρουσία του θα αυξηθεί.

Έτσι είναι το σχέδιο του Κριστιάνο για το Supercopa. Το ματς των Σκοπίων ήταν μια πρώτη επαφή του επιθετικού με το ποδόσφαιρο μετά τις διακοπές. Μόλις που είχε μια-δυο προπονήσεις, όσο κι αν είχε επισπεύσει την επιστροφή του στην εργασία και είχε ετοιμαστεί ατομικά πριν απ’την επανασύνδεση με το ρόστερ.

Δεν προβλέπονταν να’παιζε πάνω από 20 λεπτά κόντρα στη Manchester. Έπαιξε δεκαπέντε λεπτά κατά της United, της πρώην ομάδας του πριν απ’την ένταξή του στη Μαδρίτη. Τον ενθουσίαζε να παίξει κάτι σ’ένα παιχνίδι που είναι πολύ ιδιαίτερο για εκείνον και να συμμετάσχει στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup, το τέταρτο στην καριέρα του. Φάνηκε πολύ χαρούμενος στους πανηγυρισμούς, εμφανιζόμενος στο κέντρο των φωτογραφιών με το τρόπαιο, κάτι που είναι ασυνήθιστο στον Πορτογάλο.

Χθες επέστρεψε στην προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Βρίσκεται σ’ένα καλό επίπεδο, αλλά όχι για να παίξει έναν πλήρες αγώνα. Θα’ταν αντιπαραγωγικό για τη σωματική του ανάπτυξη με στόχο να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα στο ματς που θ’ανοίξει το πρωτάθλημα στη Λα Κορούνια. Στην προσέγγιση του Cristiano είναι να παίξει μισό ματς στη Βαρκελώνη και 60 ή 70 λεπτά στο Bernabeu στον επαναληπτικό την επόμενη Τετάρτη. Το λογικό είναι στη Βαρκελώνη να ξεκινήσει το παιχνίδι απ’τον πάγκο. Ο Ζιντάν θα’χει και πάλι την ευκαιρία να ποντάρει σ’ένα πιο παχύ κέντρο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.