News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το L10Sport ανακοινώνει ότι ο Mbappé θ’αφήσει τη Mónaco αυτό το καλοκαίρι

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ο γαλλικός Τύπος τον βλέπει πλέον έξω απ’το monegasco club


Ο Mbappé είναι σήμερα λίγο πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο. Το L10Sport ανακοίνωσε ότι ο παίκτης έχει ήδη αποφασίσει ν’αφήσει τη Μονακό αυτό το καλοκαίρι κι έτσι θα ενημέρωνε τους ηγέτες του monegasco club, κάνοντας έτσι το τελικό βήμα για να καταλήξει ντυμένος στα λευκά.

Η MARCA ανέφερε ήδη την περασμένη εβδομάδα ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό έχουν μια αρχική συμφωνία για τη μεταγραφή του παίκτη για 180 εκατομμύρια ευρώ (160+20 μεταβλητές), έτσι ώστε οι πληροφορίες απ’τη Γαλλία έρχονται να επικυρώσουν το ότι ο νεαρός 18χρονος ποδοσφαιριστής είναι όλο και πιο κοντά στο Santiago Bernabeu.


Η είδηση ανοίγει την πιθανότητα να μπορούσε ο παίκτης να υπογράψει επίσης για τη Μάντσεστερ Σίτι ή τη Barcelona, αλλά όπως έχει μπορέσει να γνωρίζει η MARCA, αυτές οι δύο ομάδες δεν είναι πλέον στη μάχη για τον Γάλλο. Η ομάδα του Guardiola γνωρίζει ότι η Μαδρίτη έχει πολύ πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις σε σχέση με τους άλλους συλλόγους και στη Barça, μετά την πώληση του Neymar, η προτεραιότητα είναι ο Dembele, της Μπορούσια.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.