News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θωρακισμένος με ρήτρα... 500 εκατομμυρίων ο Asensio!

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Μαδρίτη δένει το '20' μέχρι το 2023

Ο πρόεδρος θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή του νέου αστέρα της ομάδας του Zidane


Ο Marco Asensio έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης μετά την παράστασή του ενάντια στη Barcelona στο Supercopa Ισπανίας. Ομάδες που ρώτησαν ήδη γι’αυτόν την περασμένη σεζόν. Και μπροστά σ’αυτό το σενάριο, ο Florentino Pérez έχει θέσει έναν πρωταρχικό στόχο: να θωρακίσει τον balear μέσο. Να εξασφαλίσει την παραμονή του στο λευκό σύνολο, καθώς είναι μόνο 21 ετών και καλείται να γίνει ο παίκτης του μέλλοντος. Πέρυσι, η Μαδρίτη διεύρυνε ήδη τη σύμβασή του μέχρι το 2022 κι έβαλε μια ρήτρα ύψους 350 εκατομμυρίων. Την οποία που θέλει τώρα ν’αυξήσει ο πρόεδρος.

Θέλει να τοποθετήσει τον Marco στο ίδιο επίπεδο με άλλα αστέρια της ομάδας, όπως τον Kroos, τον Modric ή τον νεοφερμένο Ceballos, και να ορίσει τη ρήτρα του στα 500 εκατομμύρια. Μια ρήτρα galáctico, που ξεπερνάει μόνο το BBC. Και είναι ότι εάν μια ομάδα θέλει να αποκτήσει τις υπηρεσίες των Cristiano, Bale ή Benzema, θα πρέπει να πληρώσει στο σύλλογο ούτε λίγο ούτε πολύ, 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Αλλά η ρήτρα δεν είναι το μόνο σημείο της σύμβασης του «20» που θέλουν να βελτιώσουν. Ο μισθός του παίκτη θα περάσει απ’τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως στα 4,5. Ένα εκατομμύριο παραπάνω ανά έτος. Περισσότερο από τέσσερις φορές πάνω απ’το ποσό που έπαιρνε με την πρώτη συμφωνία του με το madridista σύνολο. Κι επιπλέον, η ημερομηνία λήξης της σύμβασης θα’ταν η τελευταία πτυχή που πρέπει να τροποποιηθεί. Θα παρατείνονταν για ένα έτος, έτσι ώστε ο Asensio θα παρέμενε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μέχρι το έτος 2023.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.