News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Theo στοχεύει στο Camp Nou

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Του Juan Ignacio G.-Ochoa

Ο Ζιντάν διαλογίζεται να ξεκουράσει τον Marcelo

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε να προετοιμάζει χθες το πρώτο σκέλος του Super Cup, έναν αγώνα για τον οποίο ο Ζιντάν αρχίζει ήδη να σκέφτεται μερικά rotations. Δεν θα’ναι μαζικά όπως πέρυσι, αλλά διαλογίζεται να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εντεκάδα.

Με τον Modric τραυματία, ο Ματέο Κόβασιτς θα’χει λεπτά ως βασικός. Αλλά η κύρια είδηση στην ενδεκάδα θα μπορούσε να’ναι ο Theo στην αριστερή πλευρά. Για πρώτη φορά σε δύο χρόνια, ο Μαρσέλο έχει έναν φυσικό αντικαταστάτη κι ο νέος αριθμός 15 της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε ν’αρχίσει να τον ξεκουράζει αυτή την Κυριακή, στο Camp Nou, ένα ιδανικό γήπεδο για να αποδείξει όλη τη δύναμη και την ταχύτητα του.

Ο Theo έχει ενσωματωθεί τέλεια στην καθημερινότητα της ομάδας κι ο Ζιντάν είναι ευχαριστημένος μαζί του για την δουλειά στις προπονήσεις και για το πόσο γρήγορα έχει συνδεθεί με την ομάδα. Τα παιχνίδια που έχει παίξει στην προετοιμασία τα έχει παίξει πολύ καλά και πλέον είναι έτοιμος να’ναι ένας βασικός.


Η ιδέα που τριγυρίζει το κεφάλι του Ζιντάν είναι να βάλει τον Theo στο Camp Nou και τον Μαρσέλο στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Santiago Bernabeu μόλις τρεις ημέρες αργότερα, αν κι ο Γάλλος θα περιμένει την τελική προπόνηση της εβδομάδας, αύριο για να πάρει την τελική απόφαση. Αλλά ο Theo στοχεύει στο πρώτο του Clásico.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.