News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano μπορεί τιμωρηθεί με τέσσερα παιχνίδια για το σπρώξιμο στον διαιτητή κι ένα για την κόκκινη

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ο Burgos Bengoetxea το ανέφερε στα πρακτικά


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να περάσει κάποιο διάστημα μακριά απ’τον αγωνιστικό χώρο. Ο De Burgos Bengoetxea έγραψε στα πρακτικά το σπρώξιμο του madridista μετά την αποβολή του και, σύμφωνα με το άρθρο 96 του Κανονισμού της Ομοσπονδίας, μπορεί να τιμωρηθεί με 4 ως 12 παιχνίδια, αν και τα προηγούμενα λένε ότι θα’ταν τέσσερα παιχνίδια που θα πρέπει να εκτίσει στη Liga, συν ένα για την κόκκινη, στον επαναληπτικό του Supercopa. Θα’χανε τα παιχνίδια εναντίον των Deportivo, Βαλένθια, Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αφού έδειξε την κόκκινη στον Κριστιάνο, ο διαιτητής γράφει: «Απ’τη στιγμή που έδειξα την κόκκινη κάρτα, ο εν λόγω παίκτης με έσπρωξε ελαφρά σε ένδειξη δυσφορίας».


Ο Ρονάλντο σκόραρε μια γκολάρα, έβγαλε τη φανέλα του για να το πανηγυρίσει και είδε την κίτρινη κάρτα. Μόλις κανά δύο φάσεις αργότερα, ο Πορτογάλος έτρεξε προς την περιοχή με τον Umtiti, έπεσε στην προσπάθεια κι ο διαιτητής De Burgos Bengoetxea, κατανοώντας ότι έκανε θέατρο, του έδειξε την δεύτερη κίτρινη και την κόκκινη.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.