News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Mbappé, νέος στόχος της PSG

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 180 εκατομμύρια

Η νεαρή υπόσχεση του γαλλικού ποδόσφαιρου, Kylian Mbappé είναι ο νέος στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν, διατεθειμένη να πληρώσει τα 180 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Μονακό για τη μεταγραφή του, όπως υποδεικνύει σήμερα ο γαλλικός Τύπος.

Η εφημερίδα «L'Equipe», διαβεβαιώνει ότι οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της PSG ονειρεύονται να δημιουργήσουν μια τρίαινα με τον Βραζιλιάνο Neymar, τον Ουρουγουανό Έντινσον Καβάνι και τον Mbappé, έτσι ώστε να είναι σε επαφή με τον παίκτη της Μονακό.

Η «Le Parisien», απ’τη μεριά της, υποδεικνύει ότι η άφιξη τπυ Neymar στην PSG έχει τοποθετήσει τον σύλλογο της πρωτεύουσας ως το κύριο επιθυμητό προορισμό για τον νεαρό παίκτη, μπροστά απ’την Ρεάλ Μαδρίτης.

Προσθέτει ότι η γαλλική υπόσχεση «είναι τρελός να παίξει με τον Neymar», τον παίκτη για τον οποίο η PSG πλήρωσε στη Barcelona 222 εκατομμύρια ευρώ, ένα ρεκόρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας δεν φοβάται να παραβιάσει τους κανόνες της δημοσιονομικής ισορροπίας της UEFA, το περίφημο οικονομικό «fair play», καθώς με αυτές τις μεταγραφές περιμένει να αναδιαπραγματευτεί προς τα πάνω συμβάσεις χορηγίας.

Επιπλέον, ο σύλλογος προσπαθεί να πουλήσει μερικούς απ’τους παίκτες του, όπως τον Πολωνό Grzegorz Krychowiak, τον Γάλλο Blaise Matuidi, τον Ιβοριανό Serge Aurier ή τον Αργεντινό Angel Di Maria.

Η «L'Equipe» αναφέρει ότι η άφιξη του Neymar στην PSG δεν κρύβει την προτίμησή του Mbappé να υπογράψει στην ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκε.

Προσθέτει ότι ο σύλλογος περιμένει ένα σημάδι του παίκτη υπέρ του να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μονακό, η οποία τον έχει κοστολογήσει στα 180 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο θα τον μετέτρεπε στην δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία, μετά τον Neymar.

Η PSG γνωρίζει ότι αυτές οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να ενοχλούν τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους των οποίων το «λόμπι», η Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (ECA) συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη στη Μαδρίτη για ν’αναλύσει τη νέα τάξη του ποδοσφαίρου στην ήπειρο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.