News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kovacic, Asensio, επανένωση του BBC... το παζλ του Zidane για το Camp Nou

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Του Rubén Jiménez

Η απουσία του Modric ανοίγει τα ερωτηματικά για την εντεκάδα


Η επιστροφή απ’τις διακοπές σημαίνει την επανεξέταση των λογαριασμών, των εισιτηρίων, των εγγράφων, και την εξεύρεση χαμένων λογαριασμών ανάμεσα στα τσαλακωμένα ρούχα των βαλιτσών. Σε μία απ’αυτές η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρει μια ποινή του Modric που θα τον εμποδίσει απ’το να πατήσει το γκαζόν του Καμπ Νόου την Κυριακή. Ξεχασμένη, μετά από τρία χρόνια έπιασε σκόνη σ’ένα συρτάρι, έχει τρυπώσει στο γραφείο του Ζιντάν για ν’ανοίξει ένα κενό σ’ένα παζλ που είχε συναρμολογηθεί και πλαισιωθεί.

Χωρίς τον Λούκα, ο Zizou θα επανασχεδιάσει την εντεκάδα στον μαγνητικό του πίνακα του Valdebebas και θα βρει ένα κενό κι αρκετούς υποψήφιους να χτυπάνε την πόρτα για να γράψουν το όνομά τους σ’αυτό. Μια θέση βασικού σ’ένα Clásico, ακόμα κι αν είναι τον Αύγουστο, είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για κάθε παίκτη και περισσότερο αν έχει την πείνα που μαστίζει αυτά τ’αποδυτήρια.

Αυτή που έχει ο Kovacic, ένας απ’τους πιο διακεκριμένους της προετοιμασίας, ο οποίος δεν έπαιξε στα Σκόπια και που ελπίζει να συνεχίσει να κυματίζει την κροατική σημαία στο χώρο του κέντρου μπροστά στην απουσία του συμπατριώτη του Λούκα. Η είσοδός του θα’ταν η πιο φυσική επιλογή, ένας λογικός αντικαταστάτης για τον Modric κι ο οποίος μπορεί να αναλάβει τον ίδιο ρόλο με το λευκό 10. Θα’ταν το όνομα που θ’αναστάτωνε λιγότερο το αρχικό πλάνο.

Αλλά ανταγωνίζεται με την όρεξη του Asensio, ο οποίος γνωρίζει ότι μια παράσταση στο Camp Nou του νοικιάζει μια βίλα με θέα στον τομέα του εγκεφάλου που αναλαμβάνει να διαχειρίζεται την αγάπη και τις αναμνήσεις του madridismo. Ο mallorquín θα’ναι ένας εκ των πρώτων που μπαίνουν στα rotations και θέλει το σερί του να σκοράρει σε τελικούς και ντεμπούτα να επεκταθεί στο πρώτο του παιχνίδι σ’ένα Supercopa Ισπανίας.

Και φτάνουμε στη μεγάλη συζήτηση της σεζόν στο δεύτερο επίσημο αγώνα της σεζόν. Θα υπάρξει επανένωση του BBC στη Βαρκελώνη; Η τελευταία φορά που Bale, Μπενζεμά και Κριστιάνο βρέθηκαν σε μια αρχική ενδεκάδα ήταν ακριβώς σ’ένα άλλο Clásico, αυτό του πρωταθλήματος στο Μπερναμπέου, αυτό που τελείωσε μ’ένα γκολ του Μέσι στις καθυστερήσεις. Από εκείνη την 23η Απριλίου δεν ξανασυνυπήρξαν... και δεν φαίνεται να’ναι το Camp Nou η σκηνή της επανεμφάνισής τους. Ο Ρονάλντο έπαιξε μόλις δέκα λεπτά στα Σκόπια και η λογική δείχνει ότι δεν θα’ταν βασικός στη Ciudad Condal... αν και η λογική και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τα πάνε πολύ καλά και λιγότερο όταν διακυβεύεται ένας τίτλος.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.