News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη επανορθώνει: Llorente και Mayoral βρίσκονται πλέον στο κατάστημα

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Του Gonzalo Castro

Οι φανέλες τους μπορούν να πλέον αγοραστούν στο Μπερναμπέου αφού αυτή η εφημερίδα ανέφερε ότι δεν βρίσκονταν στο επίσημο κατάστημα


Η Μαδρίτη επανορθώνει κι από χθες μπορούν να αγοραστούν, στο επίσημο κατάστημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, οι φανέλες με το όνομα και τον αριθμό του Marcos Llorente, που φοράει το 18, και του Borja Mayoral, με το 21. Και οι δύο canteranos επέστρεψαν στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι αφού έπαιξαν δανεικοί σε Αλαβές και Βόλφσμπουργκ, αντίστοιχα.

Οι δύο φανέλες έχουν τεθεί προς πώληση πάρα πολύ αργά. Την περασμένη Τρίτη, όπως ανέφερε ήδη η AS, οι φανέλες των δύο παικτών δεν ήταν ακόμα κρεμασμένες στο κατάστημα. Αυτές των υπολοίπων συμπαικτών υπήρχαν. Δύο μέρες μετά τη δημοσίευση οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν πλέον την στολή των 23 παικτών της πρώτης ομάδας.

Επιπλέον, μπορούν πλέον να αποκτήσουν το νέο νούμερο που θα φορέσει αυτή την σεζόν ο Kovacic, που αφήνει το 16 κι  επιλέγει το 23, που άφησε ο Danilo αυτό το καλοκαίρι. Επίσης, είναι πλέον διαθέσιμο το 10 του Modric, που παίρνει μετά την αποχώρηση του James στη Μπάγερν Μονάχου.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.