News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το plan B του Zidane χρειάζεται τα πέναλτι για να κερδίσει μια χαλαρή All Star

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Του Pablo Polo

Ο Mayoral έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μαδρίτη από πάσα του Ceballos αλλά ο Dwyer ισοφάρισε τρία λεπτά πριν το τέλος

Η Μαδρίτη αποχαιρέτησε την προετοιμασία χωρίς μια κανονική νίκη. Έπρεπε να χρησιμοποιήσει την διαδικασία πέναλτι για να νικήσει μια χαλαρή All Star του MLS. Ήταν ο Luca Zidane, ο γιος του προπονητή, ο οποίος έπιασε ένα απ’τα πέναλτι στα οποία αποδείχθηκε καθοριστικός.

Ο Ζιντάν πόνταρε αυτή τη φορά στο plan B, αλλά η νίκη ξέφυγε απ’τα παιδιά την τελευταία στιγμή. Ο Dwyer ισοφάριζε το γκολ του Mayoral τρία λεπτά πριν το τέλος, σε μια γενική απροσεξία της άμυνας.

Ένα μείγμα αστέρων του MLS με ενδιαφέροντα ονόματα όπως του Κακά ή του Villa, αλλά το οποίο δυσκολεύονταν συνέχεια να συνεννοηθεί, δεν τα κατάφερε σχεδόν ποτέ με τη Μαδρίτη. Ούτε ο Μπενζεμά, ούτε ο Μπέιλ, ο επιθετικός που σκόραρε ήταν ο Mayoral, από πάσα του Ceballos, ενώ Asensio και Isco έδωσαν για άλλη μια φορά το θέαμα που ζητάνε πάντα οι Αμερικανοί. Ο Theo, στα αριστερά, επιβεβαίωσε και πάλι ότι είναι ένα κανόνι, αλλά δεν είναι αρκετά ενόψει του ό, τι έρχεται. Τώρα μένει μόνο να προετοιμάσουν τον πρώτο τίτλο του Supercopa στις 8 Αυγούστου, αλλά γι’αυτό που δεν χωράει αμφιβολία είναι ότι, τελειώνοντας η αμερικανική περιοδεία, δεν έχει φανεί το καλύτερο της Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άξιζε να πάει στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0. Ήταν αυτή που έκανε το παιχνίδι και είχε τις ευκαιρίες. 19 σουτ προς το τέρμα έναντι 5 του αντιπάλου της, αλλά μόνο 2 στον στόχο... Θα αρκούσε μόνο το να’χε σφυρίξει ο διαιτητής ένα καθαρό πέναλτι του Besley στον Achraf. Αλλά είναι ότι, επιπλέον με το ότι είχε ευκαιρίες με το παραπάνω, η ευστοχία της Μαδρίτης έμοιαζε να παρεκκλίνει. Και πάλι, η ιδιοφυΐα του Isco και του Asensio πήγε καλύτερα. Οι παίκτες του MLS υπέφεραν ενάντια στο ταλέντο των δύο, αλλά οι οπαδοί το απόλαυσαν. Ο Lucas την έστειλε λίγο έξω στο 20ο λεπτό, αμέσως μετά ο Howard σταμάτησε τον Asensio, ο Kroos έστειλε ένα άλλο ψηλά μετά το τακουνάκι του Lucas, αλλά το καλύτερο ήταν το τσίμπημα του Isco για τον Asensio που αυτός δεν μπόρεσε να υψώσει μπροστά στον All Star τερματοφύλακα.

Πράγματα του ποδόσφαιρου, η All-Star του MLS μπορούσε να σκοράρει. Ο Κακά δεν είχε εμφανιστεί, ξεπερνώντας στην κούρσα τον Llorente και δίνοντας μια καλή πάσα στον Villa. Εάν δεν σκόραρε ο Guaje, ήταν επειδή ο Keylor ήταν και πάλι τεράστιος, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν ο καλύτερος της προετοιμασίας. Στη συνέχεια ο Giovinco μπορούσε να σκοράρει μ’ένα μακρινό σουτ.

Καλά λεπτά του Achraf

Ο Ζιντάν ξεκίνησε με μια νέα εντεκάδα. Την τρίαινα μπροστά την διαμόρφωσαν οι Asensio, Lucas Vázquez και Mayoral, ο οποίος είχε κανά δυο ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε, ο Llorente είχε τον ρόλο του Casemiro κι ο Isco του Modric, με τον Kroos επίσης στη μεσαία γραμμή. Ο Llorente ήταν πάντα προσεκτικός στο πρώτο του αγώνα ως βασικός, και άρεσε ιδιαίτερα ο Theo στη θέση του Μαρσέλο. Ο πρώην rojiblanco, όταν έχει χώρο και παίρνει τη μπάλα στα πόδια, είναι ασταμάτητος. Η άμυνα του MLS δεν ήξερε πώς να τον σταματήσει πέρα από φάουλ. Στα δεξιά, ο Achraf είχε τον ρόλο του Carvajal.

Απερίσκεπτή μπροστά απ’το στόχο, η Μαδρίτη δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τη βελτίωση της σε σχέση με τα άλλα τρία φιλικά. Για την ομάδα του MLS, πρέπει να πούμε ότι στο μπάσκετ το πείραμα να ενώνεις τους καλύτερους μπορεί να δουλέψει, αλλά η δημιουργία εντεκάδων από τύπους διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων, όσο όνομα και ποιότητα κι αν έχουν, και να τους κάνεις να παίξουν καλά, είναι σχεδόν αδύνατο. Το αμερικανικό σύνολο ήταν σχεδόν πάντα στο έλεος της Μαδρίτης.

Ο Ceballos λάμπει ήδη

Στο δεύτερο μέρος, η Μαδρίτη έβαλε τον Ceballos στον Kroos, τον Vallejo στον Ramos και τον Yañez στον Keylor (ο Kiko Casilla είχε αποκλειστεί λόγω ίωσης). Η απογοήτευση ήρθε απ’την άλλη πλευρά, επειδή ο Παούνοβιτς έβγαλε τον Κακά και τον Villa κι ανανέωσε ολόκληρη την εντεκάδα. Ούτε και είχαν παίξει μαζί, γι 'αυτό δεν άλλαξε τίποτα. Στο τέλος η Μαδρίτη ευστόχησε, με μια καλή πάσα του Ceballos που εκμεταλλεύτηκε ο Borja Mayoral.

Με το γκολ, ο Ζιντάν ανακάτεψε την ομάδα. Μπήκαν οι Μπενζεμά, Bale, Carvajal, Kovacic και Μαρσέλο. Μεγάλο μέρος των θεωρητικών βασικών. Η Μαδρίτη συνέχισε να κάνει το παιχνίδι προς τέρψη των κερκίδων, αλλά ο Μπενζεμά δεν εκμεταλλεύονταν την πρώτη που είχε. Ούτε κι ο Μπέιλ εκμεταλλεύονταν τη δεύτερη. Ούτε κι ο Νίκολιτς για τους γηπεδούχους. Όταν όλα φαίνονταν αποφασισμένα, η All Star ισοφάρισε κι έπρεπε να πάνε στα πέναλτι.

Εκεί ήταν που εμφανίστηκε ο Luca Zidane για να αποκρούσει το πρώτο. Ο Gio έστειλε το δεύτερο στο δοκάρι κι εκεί πέθαναν οι πιθανότητες της All Star χάνοντας από μια Μαδρίτη που κοιτάει πλέον προς τα Σκόπια, όπου δεν θα της επιτραπεί καμία άλλη απροσεξία.

Πρακτικά:

1-MLS-All Stars: Howard (Frei, 46'), Garza (Beasley, 7'), Van Damme (Grana, 46'), Kappelhof, Zusi (Parkhurst, 46'), Schweinsteiger (McCarty, 46'), Bradley (Valeri, 46'), Kaká (Almirón, 46'), Altidore (Piatti, 31') (Gio, 61'), Giovinco (Nikolic, 46') και Villa (Dwyer, 46').

1-Real Madrid: Keylor Navas (Yáñez, 46') (Luca, 72'), Ramos (Vallejo, 46'), Nacho (Tejero, 72'), Kroos (Ceballos, 46'), Theo (Marcelo, 61'), Lucas Vázquez (Óscar, 72'), Marcos Llorente (Casemiro, 61'), Asensio (Bale, 61'), Borja Mayoral (Benzema, 61'), Isco (Kovacic, 61') και Achraf (Carvajal, 61').

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.