News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τίποτα ανησυχητικό με τον Bale

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Του Pablo Polo

Ο Ουαλός θα’ναι διαθέσιμος για τον αγώνα κατά της All-Star του MLS

Ο Bale αποσύρθηκε πριν το τέλος της προπόνησης στο Soldier Field. Ο Ουαλός κατευθύνθηκε προς τ’αποδυτήρια κι όταν ένα μέλος της οργάνωσης τον ρώτησε πώς ήταν έβαλε το χέρι στον αστράγαλό του. Ο Ουαλός δεν φαίνονταν καθόλου ανήσυχος έτσι ώστε όλα δείχνουν ότι άφησε την προπόνηση για προληπτικούς λόγους.

Στο τέλος δεν ήταν τίποτα σοβαρό και πηγές του κλαμπ επιβεβαίωσαν ότι αποσύρθηκε απ’την προπόνηση για προληπτικούς λόγους κι ότι ο Ζιντάν θα μπορέσει να τον υπολογίζει για ν’αντιμετωπίσει την μικτή του MLS.

Ο Kroos αποσύρθηκε επίσης νωρίτερα αλλά έχει ανακάμψει απ’τα προβλήματα στον αστράγαλό του. Ο Ramos δούλεψε στο περιθώριο, μετά την εργασία του με την ομάδα σε ασκήσεις ταχύτητας.

Επιπλέον, ο Dani Carvajal τρόμαξε το προπονητικό τιμ στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μια τυχαία σύγκρουση με τον Nacho. Οι ιατρικές υπηρεσίες μπήκαν γρήγορα στο γήπεδο βλέποντας τον μπακ στο έδαφος, αλλά όλα ήταν ένα σκληρό χτύπημα στη μύτη. Δεν είναι το πρώτο χτύπημα που δέχεται ο Carvajal, ο οποίος προπονήθηκε με επίδεσμο στον καρπό από άλλο χτύπημα σε μια προπόνηση της περιοδείας.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.