News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane, σίγουρος ότι μπορεί να κερδίσει ένα ακόμα Champions League με τo παρόν ρόστερ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Δεν απαιτεί περισσότερες ενισχύσεις απ’τον σύλλογο υπό τη μορφή μεταγραφών

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Φαίνεται. Η επιτυχία του χαμόγελα και το κάνει χάρη στη μέθοδο εργασίας του κι ένα εξαιρετικό ρόστερ που η αθλητική διαχείριση και το ίδιο το λευκό club έχουν διαμορφώσει, το ίδιο που ο Γάλλος θέλει να μείνει όπως είναι, να του το αγγίξουν όσο το δυνατόν λιγότερο κι αν είναι δυνατόν καθόλου. Ο Zizou δεν θέλει περισσότερα, αλλά ούτε θέλει λιγότερα, αφήνοντας κατά μέρος την πιθανή αποχώρηση κάποιου νεαρού άνδρα σε αναζήτηση λεπτών όπως τον Borja Mayoral ή τον Achraf.

Με το που τελείωσε ο τελικός του περασμένου Champions League, με τον Sergio Ramos να σηκώνει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά στον ουρανό του Κάρντιφ, ο τεχνικός υποσχέθηκε στον Florentino Pérez να το επαναλάβει, αν έμεναν όλοι αυτοί που ήταν. Εκείνη την στιγμή ο Πέπε δεν υπολογίζονταν πλέον και το διαζύγιο με τον James ήταν εμφανές. Ο Ζιντάν περιλάμβανε τον Morata σ’αυτόν τον κατάλογο των παικτών ικανών να επαναλάβει.

Όλα έχουν αλλάξει απ’τις 4 Ιουνίου, αλλά ο προπονητής έχει επαναλάβει και πάλι τη φράση βλέποντας την αντίδραση των παικτών του στο μήνα της δουλειάς που έχουν από τότε που έλιωσαν στο τρέξιμο στο UCLA. Ο Γάλλος θεωρεί ότι απ’τη στιγμή που ξεπεράστηκαν οι κρίσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Gareth Bale (και οι δύο γυρόφεραν τη δυνατότητα να φύγουν), το παρόν ρόστερ είναι περισσότερο από ικανό για να επαναλάβει πολύ πρόσφατες επιτυχίες και να επεκτείνει αυτόν τον κατάλογο των 6 τίτλων που έχει κατακτήσει από τότε που ήρθε στον λευκό πάγκο.

Ο Ζιντάν εξακολουθεί να πιστεύει ότι η τάξη και η ιεραρχία μέσα στην ομάδα πρέπει να’ναι πάνω απ 'όλα. Ήθελε τον Mbappé και του αρέσει η καθετότητα του Dembele ή η ικανότητα του Dybala, αλλά αν μείνει μ’αυτό που έχει, θα νιώθει ικανοποιημένος. Ξέρει ότι με τους Morata και James έχουν φύγει 30 γκολ, αλλά πιστεύει ότι υπάρχουν παίκτες ικανοί ν’αναλάβουν αυτά τα νούμερα σκοραρίσματος, στο οποίο πρέπει να προστεθεί η συνεισφορά των νεοφερμένων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί τον Mbappé χαμένο. Ο Ζιντάν ήταν υπέρ της αναμονής του να’χε ο Γάλλος την θέση του μέσα στο ρόστερ μ’έναν φυσικό τρόπο, χωρίς να κάνει θόρυβο. Αυτό περνούσε απ’την παραμονή του για άλλη μία σεζόν στη Μονακό, περίσταση η οποία φαίνεται πλέον αδύνατη.

Παρ 'όλα αυτά, ο Ζιντάν δεν κρύβει την ευτυχία που του προκαλεί να βρίσκεται στο σύλλογο της ζωής του και να απολαμβάνει το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Ο επόμενος στόχος του, εκτός φυσικά απ’το να νικήσει τη Barcelona, είναι να καταφέρει Μπέιλ και Ρονάλντο να’χουν το κεφάλι σε τάξη και απόλυτα λευκό madridista. Κάτι που είναι καθ 'οδόν. Υποστηρίζει ότι έχει τον τρόπο να επιτευχθεί ένα νέο αδύνατο, όπως έκανε μ’εκείνη την αλλαγή εννέα παικτών απ’το ένα παιχνίδι στο άλλο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.