News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco έχει υπογράψει για 5 χρόνια και με ρήτρα 700 εκατομμύρια

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Του Joaquín Maroto

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει επίσημη την ανακοίνωση, μετά το Super Cup. Καμία ρήτρα της πρώτης ομάδας κάτω απ’τα 500 εκατομμύρια. Στην Castilla ανεβαίνουν πλέον μέχρι τα 300

Ο Isco έχει υπογράψει ήδη το νέο του συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έχει επιβεβαιώσει με κάθε σιγουριά στην As μια πηγή απ’το club μέγιστης αξιοπιστίας. Ο malagueño έχει ανανεώσει για τέσσερις σεζόν, με οψιόν για μια πέμπτη, για έξι εκατομμύρια ετησίως. Στο ίδιο έγγραφο έχει υπογράψει μια αστρονομική ρήτρα: 700 εκατομμύρια ευρώ. Η πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να θωρακίζει τα αστέρια της με αποτρεπτικές ρήτρες για να αποφύγει αυτό που έχει συμβεί στη Barca με τον Neymar. «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην πρώτη ομάδα της Μαδρίτης με λιγότερα από 500 εκατομμύρια ρήτρα, και στην Castilla υπάρχουν ήδη παίκτες με ρήτρες που ανέρχονται στα 300 εκατομμύρια», εξήγησε η ίδια πηγή.

Η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας ανανέωσης με τον Isco θα’ναι τις επόμενες ημέρες, μετά το Supercopa της Ισπανίας, στα επίσημα του Μπερναμπέου. Αλλά ακόμα κι έτσι η Μαδρίτη δεν αποκλείει να κάνει πριν μια επίσημη ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα της, ενώπιον της παρενόχλησης που υποφέρει ο παίκτης από άλλους συλλόγους οι οποίοι εξακολουθούν να αγνοούν την ανανέωσή του με τη Μαδρίτη. Μεταξύ των ομάδων που έχουν ενδιαφερθεί για τον Isco τις τελευταίες ημέρες είναι οι Μπάρτσα, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου.

Ο Isco υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει ήδη κατατεθεί στην Ομοσπονδία και στην Laliga, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο πριν την αναχώρηση για την περιοδεία της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις 10 Ιουλίου. Αλλά τότε συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο μερών, club και παίκτη, να μην δημοσιοποιήσουν την συμφωνία, μέχρι τον Αύγουστο. Την επόμενη εβδομάδα, ακριβώς ανάμεσα στο Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα, είναι η επιλεγμένη στιγμή για να κάνουν γνωστή σ’όλο madridismo αυτή τη μεγάλη είδηση. «Ήταν μια στρατηγική ανανέωση κι έτσι έχει αντιμετωπιστεί. Ο Isco αποτελεί έναν παίκτη προτεραιότητα για τη Μαδρίτη», διαβεβαίωσε η πηγή της AS που ενημέρωσε «εκτός απ’την ανανέωση του Isco, θα υπάρξουν περισσότερα νέα, πολύ θετικά για τη Μαδρίτη, στις επόμενες μέρες».



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.