News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Νέος παίκτης της PSG ο Mbappé

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Του Marco López


Το αδύνατο είναι ένα βήμα απ'το να υλοποιηθεί. Η Μονακό έχει συμφωνήσει να διαπραγματευθεί και τα κλαμπ ανταλλάσσουν ήδη τα έγγραφα για την υπογραφή. Η συμφωνία είναι ολική και δεν υπάρχει γυρισμός, μένει μόνο οι δικηγόροι να δώσουν την έγκριση και μετά από αυτό το βήμα θα προχωρήσει στην υπογραφή του παίκτη. Θα'ναι νέος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Κλεισμένο θέμα.

Ακόμα μια έκρηξη

Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε να καταβάλει 160 εκατομμύρια συν 20 σε μεταβλητές, την κοστολόγηση που είχε συμφωνήσει η Μονακό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς να διστάσουν -θα πληρώσουν 180 εκατομμύρια - έχουν ανατρέψει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ blancos και monegascos που ανακοίνωσε η MARCA. Η διαπραγμάτευση, τη στιγμή που ο πατέρας κατάφερε τους monegascos να αποδεχθούν, διήρκεσε ένα απόγευμα. Αυτό της Δευτέρας. Γρήγορη έκβαση, επειδή ο πατέρας του παίκτη είχε τα πάντα συμφωνημένα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο μισθός στρατοσφαιρικός, ο θόρυβος αφόρητος. Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι αγανακτισμένοι με την κατάχρηση των Παριζιάνων. Πάνε 400 εκατομμύρια ευρώ κι ο επόμενος θα'ναι ο Oblak, ή άλλος τερματοφύλακας του πρώτου επιπέδου, εάν η Atleti κλειστεί όπως έκανε μέχρι τη Δευτέρα η Μονακό. 

Παριζιάνος και της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο πατέρας ήθελε Παρίσι. Έτσι ενημέρωσε τη Μαδρίτη. Το ενδιαφέρον της Barca είναι φανταστικό. Δεν τον ήθελε ποτέ, αλλά το κρατικό επενδυτικό ταμείο το ενδιαφέρει να διαρρέει αυτόν τον ανταγωνισμό για να συνεχίσει να κερδίζει μάχες απ'τη Barca. Είναι θιγμένοι. Θα δούμε πώς θα τελειώσει. Ο Κίλιαν ήθελε να παίξει στη Μαδρίτη, αυτό ήταν το όνειρό του, αλλά τα χρήματα χρησίμευσαν για να τον πείσουν ότι τίποτα καλύτερο απ'το να παίξει στην πόλη όπου γεννήθηκε. Ο πατέρας έχει κερδίσει. Ο μισθός του, ισοπεδωτικός.

Αντίο στον Dybala

Η PSG διαχειρίζονταν την επιλογή του Αργεντινού ως νούμερο δύο στον κατάλογο. Στο Παρίσι πίστευαν ότι η Μονακό δεν θα διαπραγματεύονταν. Κι ότι θα έκανε ό, τι ήταν δυνατόν για να πήγαινε ο παίκτης στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχει μπορέσει ν'αντισταθεί στην ώθηση του πατέρα του παίκτη που προειδοποίησε τη Δευτέρα τους monegascos ότι ή Παρίσι ή τίποτα. Ο γιος του είχε πλέον προορισμό, ο Dybala μετά το ματ του πατέρα, ξεχάστηκε.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.