News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης παζαρεύει για τον Mbappé, η μπλόφα της Mónaco αποκαλύπτεται

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Του Fermin De La Calle

Η Μαδρίτη δεν θ’ανέβει πάνω απ’τα 20 στις μεταβλητές

Οι λευκοί διατηρούν την προσφορά τους των 130 εκατομμυρίων και 20 σε μεταβλητές για τον Mbappé, τον παίκτη που ανήκει ακόμα στη Μονακό και για τον οποίο παζαρεύει μόνο μια ομάδα... η Ρεάλ Μαδρίτης

Η αγορά κοιτάει στην Γαλλία, μια χώρα συνήθως λίγο πληθωρική κατά το κλείσιμο φημισμένων μεταγραφών. Ενώ ο Neymar πλησιάζει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αργά αλλά αδυσώπητα, η Μονακό παίζει μια παρτίδα πόκερ για τον Mbappé στην οποία υπάρχουν ολοένα και λιγότεροι παίκτες στο τραπέζι.

Μάλιστα, η σαπουνόπερα του Neymar και της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί ν’αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον του Mbappé. Η Μονακό κάθισε να διαπραγματευτεί με την Ρεάλ Μαδρίτης την υπογραφή του επιθετικού με μια τιμή εκκίνησης στα 160 εκατομμύρια, πολύ μακριά απ’τα 130 που πρόσφερε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε και στο θέμα των μεταβλητών υπάρχει συμφωνία, το οποίο μας καλεί να σκεφτούμε μια σκληρή διαπραγμάτευση στην οποία και οι δύο σύλλογοι προσπαθούν να μην απομακρυνθούν απ’τις αρχικές τους θέσεις.

Ενδιαφέρον της Μονακό σε λευκούς παίκτες

Ωστόσο, το ξαφνικό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι και της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Mbappé επέτρεψε στους ηγέτες του Πριγκιπάτου ν’αυξήσουν την τιμή στα 180 εκατομμύρια. Στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε κατηγορηματικά: δεν σκέφτεται να μετακινηθεί ούτε ένα εκατοστό στην διαπραγμάτευση. Ο Florentino, ο οποίος σε πρώτη φάση είπε ότι «είναι πολύ δύσκολο για έναν παίκτη 18 ετών να’χει μια θέση βασικού στη Ρεάλ Μαδρίτης», θα εξαντλήσει την κόντρα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Διαφορετικό πράγμα είναι το ενδιαφέρον της Μονακό σε κάποιον παίκτη του madridista ρόστερ όπως τον Κροάτη Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος θα μπορούσε να’ναι ένας τέλειος αντικαταστάτης στη μεσαία γραμμή μετά την αποχώρηση ανδρών, όπως ο Bernardo Silva κι ο Μπακαγιόκο, κι απ’την οποία θα μπορούσε ακόμα να φύγει ο Fabinho, τον οποίο μεταξύ άλλων θέλει η Ατλέτικο. Ένας άλλος απ’αυτούς που ακούγονται είναι ο Borja Mayoral.

Η μπλόφα της Μονακό περιλάμβανε τον ενδιαφέρον της PSG για τον Mbappé, ένα υποτιθέμενο ενδιαφέρον που έχει ξεφουσκώσει καθώς αποκτούσε δύναμη η πιθανότητα να καταλήξει να παίξει ο Neymar στο σύνολο του Unai Emery. Τα 222 εκατομμύρια που θα πληρώσει το παριζιάνικο club στη Barcelona θα σπάσουν την αγορά, πάνω απ’τα 180 που ανακοινωθήκαν με τυμπανοκρουσίες ως τιμή μεταγραφής του Mbappé στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ούτε PSG, ούτε City, ούτε Μπάρτσα

Η τρίτη ομάδα που ήταν στο παζάρι, η Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται να’χει απορρίψει την υπογραφή του νεαρού επιθετικού, μετά την ύποπτη ανάδυσή της με δύναμη ακριβώς εν μέσω της διαπραγμάτευσης με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ελιγμός θεωρήθηκε ως ένα προπέτασμα καπνού του Ρώσου Dimitri Rybolovlev, ιδιοκτήτη του monegasco club, για να φουσκώσει την τιμή.

Η Μονακό σπεκουλάρει τώρα με την πιθανότητα, αν η PSG πληρώσει τελικά την ρήτρα του Neymar, να επιτεθεί η Barcelona στην υπογραφή του Mbappé για να «κλέψει» απ’τη Μαδρίτη την αστρική υπογραφή της. Ωστόσο, η καταλανική ομάδα δεν εξετάζει να ξοδέψει τα χρήματα της ρήτρας για την αγορά μόνο ενός παίκτη. Coutinho και Griezmann βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των culés.

Για όλα αυτά, η Ρεάλ Μαδρίτης αντέχει ως καλός παίκτης πόκερ τις μπλόφες της Μονακό χωρίς να μετακινείται ούτε ένα εκατοστό. Οι λευκοί έχουν κάνει μια προσφορά των 130 εκατομμυρίων και δεν θ’ανέβουν ποτέ πάνω απ’τα 20 στις μεταβλητές. Ποια θα’ναι η επόμενη κίνηση της Μονακό;



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.