News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ζητάει απ’τον Mbappé να κάνει ένα «Neymar»

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Του Fermin De La Calle

Η Μαδρίτη, διατεθειμένη να φτάσει στα 150 εκατομμύρια

Το λευκό club του ζητά να τοποθετηθεί για να φύγει σ’αυτήν τη μεταγραφική αγορά. Η απουσία της ρήτρας υποχρεώνει μια διαπραγμάτευση που φαίνεται ότι θα’ναι σκληρή

Η διαπραγμάτευση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μονακό για να κλείσει τη μεταγραφή του Kylian Mbappé εξακολουθεί να προχωράει στάδια. Αυτές τις στιγμές το μπαλάκι είναι στον παίκτη, ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει τη Μονακό για την απόφασή του να αποχωρήσει απ’το σύλλογο αυτό το καλοκαίρι. Στη Γαλλία διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν επιβεβαιώσει ότι ο παίκτης έχει δείξει ήδη τις προθέσεις του στο κλαμπ για να’χει πρόσβαση στις απαιτήσεις του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προειδοποίησε στο παρελθόν τον Mbappé, δια στόματος του Ζινεντίν Ζιντάν, ότι θα πόνταρε δυνατά για την κίνησή του, πράγμα που έχει κάνει προσφέροντας 130 εκατομμύρια ευρώ συν 20 σε μεταβλητές. Ένα ποσό που σπάει τα ρεκόρ της αγοράς, πέρα ​​απ’την υπογραφή του Neymar για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο παίκτης έχει πει ήδη ότι φεύγει

Ο Florentino είναι διατεθειμένος να φτάσει μέχρι τα 150 εκατομμύρια, αλλά η Μονακό έχει εκτοξεύσει τις απαιτήσεις της μέχρι τα 190 και δεν θέλει να κατέβει απ’τα 180. Ως εκ τούτου ο σύλλογος του Chamartin έχει ζητήσει απ’τον νεαρό να πάρει την πρωτοβουλία και να πιέσει την τρέχουσα ομάδα του για να μειώσει τις απαιτήσεις της και να τον αφήσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Μετά την άτακτη φυγή της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την υπογραφή του Neymar, κι ενώπιον της χλιαρότητας της Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει ότι είναι στην καλύτερη θέση και η μόνη πραγματικά ενδιαφερόμενη για το κλείσιμο της υπογραφής του.

Σ’εκείνη την συνομιλία ο Mbappé διαβεβαίωσε στον Ζιντάν ότι προτεραιότητά του ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης κι ότι δεν μελετούσε το να πάει σ’άλλη ομάδα. Έτσι, απ’το Bernabeu του ζητείται να πιέσει την τρέχουσα ομάδα του. Οι λευκοί δεν απαιτούν απ’τον παίκτη να τοποθετηθεί δημοσίως, αλλά του έχουν ζητήσει ν’ανοίξει την πόρτα στην αποχώρησή του σ’αυτές τις σκληρές διαπραγματεύσεις. Ο Florentino θέλει να κάνει ο Mbappé ένα Neymar για να δείξει την επιθυμία του ν’αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο.

Χωρίς ρήτρα μένει μόνο η συμφωνία

Μέσα σ’όλη αυτή τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, ο Kylian έχει απορρίψει μια προσφορά ανανέωσης της Μονακό. Σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης εμφανίζονται πληροφορίες που μιλούν για μια αύξηση της ρήτρας. Κάτι εντελώς εσφαλμένο, διότι στη Γαλλία, όπως στην Ιταλία, δεν υπάρχουν ρήτρες, έτσι ώστε απαιτείται η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων.

Η παρτίδα πόκερ που παίζουν οι Florentino Pérez και José Ángel Sánchez με τους Dmitri Rybolovlev και Vadim Vasilyev συνεχίζεται και καθώς περνάει ο καιρός η θέση των madridistas αποκτά δύναμη. Τώρα είναι σειρά του παίκτη να μπει στο παιχνίδι, το οποίο θα δώσει το βαθμό του πραγματικού ενδιαφέροντος του Mbappé να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.