News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπογράφει τον Pecellín, ένα απ’τα κοσμήματα της cantera της Betis

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Του Miguel Angel Moran

Ο 13χρονος επιθετικός τράβηξε την προσοχή αρκετών συλλόγων στην LaLiga Promises

Λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή του Dani Ceballos, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενσωματώσει έναν άλλο παίκτη εκπαιδευμένο στις χαμηλότερες κατηγορίες της Betis. Πρόκειται για τον David Pecellín García, έναν υποσχόμενο επιθετικό μόλις 13 ετών, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας Infantil Β του heliopolitano club.

Το όνομά του βγήκε ήδη κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχε ο José Ángel Sánchez με την verdiblanca διοίκηση κατά το μήνα Ιούλιο, ενώ διαπραγματεύονταν τη μεταγραφή του utrerano. Αλλά δεν ήταν μέχρι χθες, όταν η Μπέτις επιβεβαίωσε την αποχώρηση ενός απ’τα κοσμήματα της cantera της.

«Είναι αλήθεια, τον έχει πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο κανονισμός το επιτρέπει και συνέβη. Η Μπέτις βρίσκεται σε πλήρη κι απόλυτη διαφωνία, επειδή ο σύλλογος αφιερώνεται στην ανθρώπινη κι αθλητική του εκπαίδευση, κι όταν τελειώνει αυτή η ηλικία ή και νωρίτερα, όπως στην περίπτωση του Roberto, ο οποίος είχε μπει στον πειρασμό να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο τέλος τον πείσαμε, παίζει στα 16 του στη Betis Deportivo... Δηλαδή, εδώ δεν υπάρχουν πόρτες, ο ταλαντούχος και τολμηρός παίκτης μπορεί να το αποδείξει με την ομάδα που θέλει», αποκάλυψε ο Serra Ferrer, αθλητικός αντιπρόεδρος της Betis.

Ο Pecellín τράβηξε την προσοχή των μεγάλων ισπανικών συλλόγων το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του τουρνουά LaLiga Promises. Η Ρεάλ Μαδρίτης, που παρακολουθούσε την πορεία του για χρόνια, προσπάθησε να τον ενσωματώσει στην cantera της. Αν και δεν ήταν μέχρι αυτό το καλοκαίρι, όταν έχει καταφέρει να υπογράψει τον ψηλόλιγνο goleador, ο οποίος βρίσκεται στη Μπέτις από prebenjamín και τον οποίο εκπροσωπεί το Bahía Internacional, το ίδιο γραφείο που εκπροσωπεί τον Dani Ceballos.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.