News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη, για το ρεκόρ της Santos

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Του Marina Pérez

Η ομάδα του Πελέ κατέχει το παγκόσμιο ορόσημο σκοραρίσματος σε συνεχόμενα παιχνίδια 

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να’χει ραντεβού με την ιστορία. Αγώνα με τον αγώνα. Μετά τους τέσσερις τίτλους στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, και τον έβδομο από τότε που είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν στο τιμόνι εδώ και 90 παιχνίδια, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τώρα ως στόχο σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει το ρεκόρ της Santos των 74 συνεχόμενων παιχνιδιών σκοράροντας.

Μάλιστα, η βραζιλιάνικη ομάδα κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ και η μαδριλένικη ομάδα είναι το Ευρωπαϊκό ρόστερ με τα περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια σκοράροντας. Έτσι έχουν τα πράγματα, οι λευκοί θέλουν να σπάσουν ένα ακόμα ρεκόρ και να ξαναγράψουν το όνομά τους στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του ZZ απέχουν έξι παιχνίδια απ’το να σπάσουν αυτό το ρεκόρ και θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα στην πέμπτη αγωνιστική της Liga, δηλαδή, στις 20 Σεπτεμβρίου ενάντια στη Μπέτις στο Μπερναμπέου. A priori, ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θ’αντιμετωπίσει μέχρι τότε ο σύλλογος του Chamartin είναι η Βαλένθια, σύνολο που την περασμένη σεζόν πήρε τους τρεις βαθμούς στο Mestalla στις 22 Φεβρουαρίου. 

Μάλιστα, αυτό το παιχνίδι ήταν μια απ’τις πέντε ήττες της Ρεάλ Μαδρίτης στα 68 συνεχόμενα παιχνίδια της με γκολ (τις άλλες η ομάδα τις υπέστη από Σεβίλλη, Θέλτα, Μπαρτσελόνα κι Ατλέτικο), τέσσερις λιγότερες απ’τη Σάντος του Πελέ στη σεζόν 1961- 62.

Και η πραγματικότητα είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει τις ίδιες αναμετρήσεις με το βραζιλιάνικο σύνολο, 51, κι έχει φέρει ισοπαλία 12 φορές έναντι των 14ων της Santos. Ωστόσο, η αμερικανική οντότητα σκόραρε 245 γκολ έναντι των 186 του λευκού συνόλου, εκ των οποίων 42 ήταν έργο του Κριστιάνο Ρονάλντο, του πρώτου σκόρερ την περασμένη σεζόν.

Αλλά τώρα είναι πλέον παρελθόν, ιστορία. Αυτήν την Κυριακή η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει εναντίον της Deportivo μια νέα περιπέτεια, μια νέα πρόκληση με την οποία θα προσπαθήσει να φτάσει το ρεκόρ της Σάντος του Πελέ. Και με το ρόστερ με το οποίο θ’αντιμετωπίσει η Μαδρίτη τη φετινή σεζόν, αυτοί οι αριθμοί αγγίζονται με τις άκρες των δακτύλων.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.