News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Fiorentina, αντίπαλος της Μαδρίτης στο Trofeo Bernabéu

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Του Javier Lluch

Η 38η έκδοση του Trofeo Bernabéu θα’ναι ένας φόρος τιμής στο δεύτερο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της λευκής ομάδας 

Το Trofeo Bernabéu θα συνεχίσει και φέτος στη γραμμή που χάραξε το club το περασμένο καλοκαίρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την Stade de Reims ως προσκεκλημένη, σε ό, τι ήταν το ριμέικ του τελικού στον οποίο οι λευκοί σήκωσαν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο για πρώτη φορά.

Φέτος ο αντίπαλος θα’ναι η Φιορεντίνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Viola ομάδα ήταν μάρτυρας του δεύτερου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου του club του Chamartin. Ένας τελικός, που όπως αυτό το ματς, παίχτηκε επίσης στο Santiago Bernabeu. Εκείνη την ημέρα οι λευκοί, οι οποίοι υπερασπίζονταν τον τίτλο, επικράτησαν επί των Ιταλών με 2-0, χάρη στα γκολ των Gento και Di Stefano, δύο madridistas θρύλων. Φέτος θα γιορταστεί η 60η επέτειο της κατάκτησης.

Ο αγώνας θα παιχτεί στις 23 Αυγούστου στις 23:45. Θα’ναι η 38η έκδοση αυτού του τροπαίου. Ένα τρόπαιο που σε προηγούμενες εκδόσεις έχει προσπαθήσει επίσης να’ναι ιδιαίτερο και συμβολικό. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα φέτος ανάμεσα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη δεύτερη αγωνιστική. Μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία για να γίνει αυτό το κλασικό καλοκαιρινό τρόπαιο, σ’έναν Αύγουστο γεμάτο αγώνες για τη Μαδρίτη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.