News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Απών απ'το Camp Nou ο Modric... λόγω μιας ποινής πριν τρία χρόνια

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Αποβλήθηκε στο τελευταίο Supercup Ισπανίας που έπαιξε η Ρεάλ Μαδρίτης

Τα πάντα πάνε πίσω στις 22 Αυγούστου, του 2014. Ο Modric αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από 89 λεπτά στο δεύτερο σκέλος του Supercopa της Ισπανίας εναντίον της Ατλέτικο.

Ο δικαστής της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επέβαλε τότε στον Κροάτη ποινή μιας αγωνιστικής. Μια ποινή που ο madridista θα εκτίσει την Κυριακή στο Camp Nou ... τρία χρόνια αργότερα.

Έτσι, ο Modric δεν μπορεί να παίξει με τη Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί απο εκείνη την 22α Αυγούστου του 2014 η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει παίξει ένα άλλο Supercopa Ισπανίας, γι 'αυτό θα πρέπει να εκτίσει την ποινή στην ίδια διοργάνωση.

Σύμφωνα με τους κανόνες, η ποινή εκκρεμούσε μέχρι τώρα, όντας μια αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες, ενώ αν ήταν μια απευθείας κόκκινη κάρτα, θα'χε εκτίσει την ποινή της στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πρέπει να αναζητήσει εναλλακτικές για να αντικαταστήσει την απουσία του Κροάτη ενάντια στη Μπαρτσελόνα, αν και λόγω της εξαιρετικής απόδοσης που είχε στην προετοιμασία, το φαβορί για τη θέση είναι ο συμπατριώτης του, Ματέο Κόβασιτς.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.