News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Θα’ναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για τους οπαδούς»

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

«Το ρόστερ είναι πολύ καλό, έχουμε τους καλύτερους»

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σωματικά· οι παίκτες αισθάνονται κάθε μέρα καλύτερα», πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Hard Rock Stadium πριν απ’το Clásico στο Μαϊάμι. Ο madridista προπονητής ανέλυσε τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε έναν αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε έτοιμοι γι 'αυτό. Είναι το τρίτο μας παιχνίδι και θέλουμε να εξελιχθούμε σωματικά. Οι παίκτες αισθάνονται καλύτερα κάθε μέρα και είμαστε έτοιμοι γι 'αυτό».

«Θέλουμε να προετοιμάσουμε τη σεζόν και να’μαστε έτοιμοι για 8 τις Αυγούστου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε εδώ λίγες μέρες, υπάρχουν πολλοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπουν τους παίκτες».

Ρόστερ

«Είμαι ενθουσιασμένος. Έχουμε τους καλύτερους. Έχουμε κερδίσει και φέτος θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και δεν θέλω αλλαγές. Είμαστε όλοι και λείπει το 7, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα’ναι μια δύσκολη χρονιά, γιατί όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν, αλλά είναι πιο ωραίο για μας».

Προετοιμασία

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Η οργάνωση ήταν εκπληκτική και η φιλοξενία επίσης. Έχουμε χρόνο για να κάνουμε ό, τι θέλουμε σε επίπεδο γηπέδου. Το κλίμα είναι διαφορετικό εδώ, αλλά πέρα ​​από αυτό, είμαστε ευχαριστημένοι με ό, τι έχει συμβεί μέχρι τώρα».

Πως εκτιμάτε την αποχώρηση του Νειμάρ;

«Δεν το ξέρω, θα το δούμε σε λίγο. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, και για τον αντίπαλο ούτε λόγος, πολύ ωραίος, πολύ δυνατός, είναι πάντα ο πιο σημαντικός αντίπαλος της Μαδρίτης και θα’ναι ένα ωραίο παιχνίδι για τους οπαδούς. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Τις προάλλες ήμασταν λίγο ενοχλημένοι με το αποτέλεσμα που είχαμε κι αύριο ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα».

Κριστιάνο Ρονάλντο

«Είναι σε διακοπές και πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αύριο και στις 5 Αυγούστου ο Κριστιάνο θα’ναι μαζί μας για να ξεκινήσει την σεζόν».

Συγκέντρωση

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να’χουμε τη μέγιστη συγκέντρωση απ’το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό. Στο ποδόσφαιρο, τα πάντα αποφασίζονται απ’τις λεπτομέρειες. Τις προάλλες ήμασταν ευχαριστημένοι με τον αγώνα, αλλά όχι με το αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε γκολ στις στημένες φάσεις και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε σταδιακά».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.