News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Θα’μαστε έτοιμοι για το Supercopa»

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Εμπιστευτικό της MARCA

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει ακόμη μακριά απ’την καλύτερη έκδοσή της, είναι κάτι που παραδέχονται όλοι στο ρόστερ του συνόλου του Chamartin, αλλά η ομάδα έχει προσφέρει θετικές ενδείξεις και κανείς δεν αμφιβάλει ότι είναι καθοδόν προς το σωστό δρόμο. Στην ομάδα υπενθύμιζαν χθες ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει κάνει ένα καλό International Champions Cup και, στη συνέχεια, σήκωσε τα Champions League, για να καταστήσουν σαφή τη σχετική σημασία των αποτελεσμάτων σε αυτή την εποχή του έτους και παρά το ότι πρόκειται για ένα Clásico, όπως αυτό που έχασε το σύνολο του Chamartin ενάντια στη Μπαρτσελόνα με 3-2.

Μεταξύ της ευγενούς περιοχής υπάρχει η σιγουριά ότι αυτά είναι μόνο δοκιμές κι ότι θα δούνε την καλύτερη Μαδρίτη την ημέρα του Supercopa στις 8 Αυγούστου. Το ίδιο πιστεύεται και μέσα στο ρόστερ. «Όταν υπάρχει ένας τίτλος στο ενδιάμεσο τα πάντα είναι διαφορετικά και δουλεύουμε καλά για να’μαστε έτοιμοι στις 8», σχολίαζε ο Sergio Ramos, μια εξουσιοδοτημένη φωνή μέσα στ’αποδυτήρια που έχει ζήσει πολλές προετοιμασίες, με αρνητικά αποτελέσματα ... που κατέληξαν σε τίτλους στις βιτρίνες του Santiago Bernabeu.

Αυτή είναι η αίσθηση όλων των παικτών και στο προπονητικό τιμ, οι οποίοι φαίνονται ήσυχοι, παρά τις τρεις ήττες ενάντια σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στα πέναλτι), Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα. «Θα φτάσουμε καλά. Δεν πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία σ’αυτό, απ’όση έχει», σχολίαζαν στ’αποδυτήρια μετά την ήττα στο Hard Rock Stadium.

Ένα ισορροπημένο ρόστερ

Στην ευγενή περιοχή κι ακόμη και στ’αποδυτήρια θεωρούν ότι έχει φανεί και πάλι ότι το ρόστερ της Μαδρίτης προσφέρει λύσεις κι ότι για μία ακόμη χρονιά το πιο σημαντικό θα’ναι η ομάδα. Το παράδειγμα του Kovacic και του Asensio ενάντια στη Μπαρτσελόνα (σκόραραν τα δύο γκολ και ήταν οι πιο διακεκριμένοι παίκτες της Μαδρίτης) έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το πλάνο Β που τόσο έλαμψε και τόσο αποτέλεσμα έδωσε την περασμένη σεζόν για να κερδίσει τη Liga και το Champions League, είναι και πάλι ένα όπλο κλειδί σ’αυτή την έναρξη της σεζόν στην οποία θα λείψει ο Cristiano.

Αλλά δεν είναι οι μόνοι. Η προετοιμασία έχει καταστήσει σαφές ότι υπάρχουν παιδιά για το μέλλον, όπως φάνηκε κατά της United με τους Όσκαρ (το γκολ του εναντίον της City ήταν το καλύτερο όλης της περιοδείας στις ΗΠΑ), Quezada, Franchu και σία, που ήταν σε θέση να θέσουν σε σοβαρά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο την ομάδα του Μουρίνιο.

Απ’την άλλη πλευρά, μέσα στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ότι οι νέες προσθήκες θα προσθέσουν, και πολύ, σε μια πολύ μακρά σεζόν, αν και μέχρι τώρα έχουν φανεί μετά βίας. Η ομάδα των Κ 21 έχει μόνο 10 μέρες προπόνησης. Ενσωματώθηκαν στις 21 στην περιοδεία, οκτώ μέρες μετά έκαναν ντεμπούτο στο Clásico κι ως εκ τούτου χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Ο Ζιντάν κι ο ίδιος ο σύλλογος πιστεύουν ότι οι Dani Ceballos, Vallejo και Marcos Llorente μπορούν σύντομα να προστεθούν σ’αυτό το σχέδιο Β και να προσφέρουν ακόμα λύσεις ως βασικοί.

Στην περίπτωση του πρώην της Μπέτις, για παράδειγμα, η συμβολή του στο δεύτερο μέρος ενάντια στη Μπαρτσελόνα ήταν απ’τις πιο διακεκριμένες. Βγήκε με πείνα, δεν απέφυγε την σύγκρουση με οποιονδήποτε barcelonista και, επιπλέον, έφτασε κοντά στο να σκοράρει αυτό που θα’ταν το πρώτο του γκολ ως madridista. Άφησε αναλαμπές του τι μπορεί να’ναι η καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν είναι ακόμα μόλις 20 ετών.

Το sextete, στον ορίζοντα

Η Μαδρίτη συνεχίζει να πιστεύει ότι υπάρχει μια ομάδα εγγυήσεων, ακόμη και πιο ισχυρή απ’ό, τι την προηγούμενη χρονιά καλύπτοντας τα λίγα κενά που είχαν στην αριστερή πλευρά και στον αμυντικό χαφ, κι ότι ως εκ τούτου μπορούν να φιλοδοξούν στο ιστορικό sextete.

Ο προπονητής έχει βγει και πάλι μπροστά για τους παίκτες του, όπως έκανε ήδη πέρυσι, όταν ακούγονταν ενισχύσεις. Τότε είπε ότι είχε τους καλύτερους και φέτος επιμένει στην ιδέα της μετάδοσης της απόλυτης εμπιστοσύνης στ’αποδυτήριά του. Μια φόρμουλα που, απ’την άποψη των τίτλων, του βγήκε εντελώς και τελείωσε με τέσσερις τίτλους σε μια σεζόν την οποία ο Ζιντάν ελπίζει να ξεπεράσει κατακτώντας τους έξι που διακυβεύονται. Γι’αυτό, πρέπει να ξεκινήσει με το Supercopa.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.