News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Οι αισθήσεις είναι καλές και η ομάδα θέλει πλέον να ξεκινήσει να παίζει»

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

«Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τρόπαια, που είναι αυτό που μας παρακινεί», πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Morgan Center του UCLA την παραμονή του ντεμπούτου της ομάδας στο International Champions Cup (Κυριακή, 24:00 ώρα Ελλάδας, 14:00 τοπική ώρα). Ο λευκός προπονητής προέβη σε απολογισμό της πρώτης φάσης της προετοιμασίας κι ανέλυσε την αναμέτρηση ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Οι αισθήσεις είναι καλές, είμαι στην ευχάριστη θέση να ξεκινάω. Πλέον είναι 10 ημέρες προπονήσεων και οι παίκτες θέλουν να παίξουν. Αυτό το παιχνίδι είναι καλό για εμάς. Είναι το πρώτο μας παιχνίδι και το τέταρτο γι'αυτούς».

«Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, είναι το πρώτο κι όλοι οι παίκτες θα παίξουν και θα’χουν λεπτά. Είναι ένα πρώτο παιχνίδι, ελπίζω να μην τραυματιστεί κανείς, να κάνουμε ένα καλό αγώνα και το αποτέλεσμα δεν με νοιάζει. Με νοιάζει να δώσουμε τα πάντα και να μην τραυματιστεί κανείς».

Αλλαγές στο ρόστερ

«Υπάρχουν παίκτες που ήταν πολύ καλοί και ήρθαν κάποιοι νεαροί. Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε το ρόστερ. Είμαστε ευχαριστημένοι με τα παιδιά που μόλις έφτασαν. Θέλουν να’ναι μαζί μας, να προπονηθούν και γνωρίζουν πού βρίσκονται. Αν έχουμε βελτιώσει το ρόστερ ή όχι, θα το δούμε καθ’όλη αυτή την σεζόν».

«Είμαστε σε αναμονή αυτού. Ο Danilo πλέον έφυγε, ο Morata επίσης. Δεν λέω ότι λείπει ένας επιθετικός, μόνο ότι λείπει ένας σε σχέση με πέρυσι και είναι αλήθεια. Θα δούμε πώς θα το διαχειριστούμε. Είμαστε όλοι εδώ και υπάρχουν 28 παίκτες και τέλος. Είμαστε πολλοί».

Mbappé

«Συζητιέται πάντα, αλλά εμείς είμαστε εδώ και μ’αυτούς που μόλις έφτασαν είμαστε 28-30 παίκτες. Είμαι μαζί τους και σκέφτομαι μόνο αυτό. Μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι ένας καλός παίκτης που ενδιαφέρει πολλούς συλλόγους. Εγώ σκέφτομαι το αυριανό παιχνίδι, τους παίκτες μου και να προετοιμάσω την σεζόν».

Χειρότερη η ομάδα χωρίς τον Morata;

«Σίγουρα. Είδαμε τι έκανε πέρυσι, έπαιξε πολύ καλά και πρόσφερε πάρα πολλά. Αυτό είναι έτσι, ο Álvaro έχει φύγει και προς το παρόν μας λείπει ένας επιθετικός. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αλλαγές. Ο Borja είναι μαζί μας κι ο Cristiano θα επιστρέψει».

Οπαδοί

«Δεχόμαστε μια τεράστια αγάπη από όλους τους οπαδούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ σημαντική στην Ισπανία κι εκτός της Ισπανίας με όλους τους ανθρώπους που ακολουθούν την ομάδα κι έχουν λόγια αγάπης για τους παίκτες. Είμαστε ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε εδώ και μοιραζόμαστε αυτές τις μέρες μαζί τους».

Κριστιάνο Ρονάλντο

«Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Κριστιάνο, ότι ήθελε να φύγει. Εγώ πιστεύω μόνο σ’ένα πράγμα. Όταν μιλάω μαζί του είναι ήρεμος. Είναι σε διακοπές και στις 5 Αυγούστου θα’ναι μαζί μας. Ακούω, όπως όλοι, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι αυτό που θέλει να κάνει αυτός με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στις 5 Αυγούστου θα’ναι μαζί μας και πιστεύω ότι θα μείνει τα δύο ή τρία χρόνια που του απομένουν μαζί μας».

Πότε θα επιστρέψει ο Κριστιάνο στο γήπεδο

«Είναι σε διακοπές και είναι πολύ άξιες μετά την χρονιά που είχαμε. Πρέπει να έρθει και σταδιακά θα δούμε πότε θα’χει λεπτά. Σίγουρα θα’ναι έτοιμος γρήγορα».

Σεζόν προκλήσεων

«Γνωρίζουμε ότι αυτό που κάναμε ήταν φανταστικό και τώρα υπάρχουν τρόπαια ήδη στις 8 Αυγούστου και προετοιμαζόμαστε γι’αυτή την ημερομηνία και για να αρχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Όπως πάντα, θέλουμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα που αντιμετωπίζουμε. Δεν πρόκειται ν’αλλάξει. Αυτό το club έχει αυτή την ιστορία, γνωρίζουμε ότι το να κερδίζουμε τα τρόπαια είναι αυτό που μας κινητοποιεί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο φέτος».

Theo

«Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε. Είναι μια νέα πρόκληση γι’αυτόν. Προετοιμάζεται όπως η υπόλοιπη ομάδα. Είναι αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στην προετοιμασία της σεζόν».

James

«Του εύχομαι καλή τύχη».

Bale

«Διαφέρει σίγουρα, διότι είναι η πρώτη φορά που κάνει μια ολόκληρη προετοιμασία και είναι καλά σωματικά και ικανοποιημένος. Ξέρει ότι θέλει να κάνει μια μεγάλη σεζόν και προετοιμάζεται καλά».

Μουρίνιο

«Δούλεψα μαζί του. Γνωρίζουμε τι προπονητής είναι, ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, ξέρει πώς να χειρίζεται μια ομάδα. Η εμπειρία μαζί του ήταν ενδιαφέρουσα».

MLS

«Δεν το παρακολουθώ καθημερινά. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, υπάρχουν σημαντικοί παίκτες που προέρχονται απ’το εξωτερικό. Οι ντόπιοι είναι επίσης καλοί. Έχουν εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια κι ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.