News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane-Florentino: Σύνοδος Κορυφής του G-2 πριν το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Προπονητής και πρόεδρος θα συναντηθούν για να υπογράψουν τη νέα σύμβαση και να σχεδιάσουν τη σεζόν

Η αναγγελθείσα συνάντηση μεταξύ του Florentino Pérez και του Ζινεντίν Ζιντάν θα πραγματοποιηθεί νωρίς σήμερα το πρωί, στιγμές πριν ο λευκός πρόεδρος δει και χαιρετήσει τους παίκτες που αύριο θα ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες. Απ’αυτήν την συνάντηση μεταξύ προέδρου και προπονητή θα βγει η υπογραφή της νέας σύμβασης του Γάλλου ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020. Ο Zizou έχει το συμβόλαιο στην διάθεσή του εδώ κι εβδομάδες και το μόνο που χρειάζεται είναι η χειρονομία της επισημοποίησης.

Ο Ζιντάν έφυγε ήσυχος κι ευτυχισμένος σε μερικές διακοπές που τον οδήγησαν σε Ιταλία, Ελλάδα και Βαλεαρίδες Νήσους. Η ηρεμία ήταν η κυρίαρχη νότα, διακοπτόμενη μόνο απ’την διαρροή της επιθυμίας του Ρονάλντο να εγκαταλείψει το λευκό club κι απ’τις διάφορες κινήσεις που έγιναν γύρω απ’τη μορφή του Mbappé. Ο τεχνικός τηλεφώνησε στον Πορτογάλο για να τον κάνει να δει, για άλλη μια φορά, το πόσο σημαντικός είναι και θα’ναι στα σχέδιά του.

Σ’αυτόν τον μήνα ξεκούρασης ο Ζιντάν ήταν ενήμερος για όλα όσα συνέβαιναν, αλλά δεν πέρασε κι όλη τη μέρα τηλεφωνώντας και ρωτώντας τι συνέβαινε και πως προχωρούσαν οι διάφορες ανοικτές διαπραγματεύσεις.

Ο Florentino Pérez θα επανεξετάσει σήμερα τους παίκτες του κατά την ημέρα της επιστροφής στην εργασία στο Valdebebas. Ένα μήνα και μία εβδομάδα μετά την επιτυχία του Κάρντιφ και η οποία κατέληξε σε μια μεγάλη λευκή γιορτή πρώτα στη Cibeles και στη συνέχεια στο Santiago Bernabeu, ως φόρο τιμής των οπαδών στους παίκτες που έκαναν το νταμπλ Liga- Champions League μετά από 59 χρόνια.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να’ναι στο πλάι των παικτών στη επιστροφή στην εργασία προκειμένου να τους δείξει την υποστήριξή του και να τους θέσεις τις νέες προκλήσεις που έχει θέσει ήδη το λευκό club. Να θυμάστε ότι στην συνέντευξη στη MARCA ο Florentino Pérez μίλησε για τον στόχο του να πάνε παραπέρα και να κατακτήσουν το τέταρτο Champions League, το τρίτο συνεχόμενο. Η ιστορία περιμένει την ομάδα του Ζιντάν, τουλάχιστον έτσι σκέφτονται στην λευκή ευγενή περιοχή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.