News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Δεν κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι ένα κακό αποτέλεσμα»

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

«Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, διότι έχουμε ένα ματς το Σάββατο»

«Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν λίγο ανώτερη σε σημαντικές στιγμές», είπε ο προπονητής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης στο Memorial Coliseum του Λος Άντζελες μετά τον αγώνα κατά της Μάντσεστερ Σίτι: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με την ήττα, είναι ξεκάθαρο. Δεν κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Είμαστε στην προετοιμασία, είναι το δεύτερο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε περισσότερο για το τι συνέβη, χάσαμε και τέλος. Αυτοί ήταν λίγο ανώτεροι σε σημαντικές στιγμές. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

«Το καλό είναι ότι έχουν παίξει όλοι. Όσοι μπήκαν είχαν μισή ώρα και τα πήγαν καλά. Αυτοί που ξεκίνησαν έπαιξαν μια ώρα και δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ο μοναδικός, του Toni. Δεν μου αρέσει να χάνω και είμαστε λίγο ενοχλημένοι έτσι κι αλλιώς».

Νεαροί 

«Μου αρέσουν όλοι. Είναι πολύ νέοι και πολύ καλοί. Έχουν ταλέντο και δουλεύουν καλά. Δεν θα ξεχωρίσω συγκεκριμένα κάποιον. Είμαι χαρούμενος για το γκολ του Oscar. Για ένα αγόρι 18 ετών το να σκοράρει με την πρώτη ομάδα είναι μια τεράστια χαρά».

«Ελπίζω να μείνουν όλα τα μέλη του BBC. Αυτό που θέλω είναι να μείνει το BBC κι όλοι οι παίκτες που είναι εδώ. Στη συνέχεια, μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα».

Keylor Navas

«Θέλει να παίζει καλά και να κάνει τα πράγματα πάντα σωστά. Μέσα στην καριέρα ενός παίκτη υπάρχουν πάντα κάποιες δύσκολες στιγμές. Όλα τις έχουν. Το καλό για τον Keylor είναι ότι δεν τα παρατά ποτέ και θέλει να τα πηγαίνει καλά πάντα. Κάνει μια καλή προετοιμασία και είναι πολύ καλός».

Μονομαχία με τον Γκουαρντιόλα

«Είναι μια ομάδα που έχει ενισχυθεί κι αυτό φαίνεται. Είναι μια καλή ομάδα και είχε καλές στιγμές. Ρίξαμε λίγο την ένταση, το παιχνίδι ήταν όπως ήταν. Δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι, κάναμε κάποια καλά πράγματα. Είχαμε ευκαιρίες. Είναι μια οδυνηρή ήττα και πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο και να τα πάμε καλύτερα».

Η υψηλή τιμή του Mbappé

«Είμαι προπονητής. Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε σε κάποιον άλλο. Δουλεύουμε και θα δούμε πλέον τι θα συμβεί. Είμαστε μ’αυτό το ρόστερ και θα δούμε τι θα συμβεί».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.