News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το τελευταίο άλμα του Varane

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Μετά την αποχώρηση του Pepe αντιμετωπίζει μία απ’τις σημαντικότερες σεζόν του


Ο Raphael Varane αντιμετωπίζει μια από τις πιο σημαντικές σεζόν από τότε που προσγειώθηκε στη Μαδρίτη σε ηλικία μόλις 18 ετών. Θα’ναι η έβδομη σεζόν του, αλλά γι’αυτόν πρέπει να υπάρξει ένα πριν και μετά στην καριέρα του στα λευκά. Μέχρι στιγμής, έχει εναλλάξει αστρικές στιγμές με άλλες πιο περίπλοκες που τον έκαναν να εξετάσει την έξοδό του απ’το club. Τώρα αυτό είναι παρελθόν, κι έτσι πιστεύει ο παίκτης.

Με την αποχώρηση του Πέπε, η συζήτηση τέλειωσε, εκ των προτέρων, και του ανοίγει ο δρόμος. Στο τελικό στάδιο της περασμένης σεζόν, ο Γάλλος πέτυχε το στόχο του με την κατάσταση του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος έπαψε να μετράει για τον Ζιντάν. Βασικός στον τελευταίο τελικό του Champions League (ήταν επίσης στη Λισαβόνα λόγω του τραυματισμού του Πέπε), ο Varane έχει ανέβει το τελευταίο σκαλοπάτι, αλλά τώρα ξέρει ότι πρέπει να το επιβεβαιώσει. Θα του απαιτηθούν ακόμη περισσότερα, κι όχι μόνο στην ποδοσφαιρική πτυχή, αλλά πρέπει ν’αναλάβει και τον ρόλο του Pepe όσον αφορά την εμπειρία και το κύρος στο γήπεδο.

Βελτίωση στην επικοινωνία

Κι ο Varane έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία. Ο Ζιντάν το κατέστησε επίσης σαφές στο παρελθόν, όταν χτύπησε την πόρτα του πέρυσι η United του Μουρίνιο, ότι έπρεπε να δώσει περισσότερα για να κρατηθεί στην εντεκάδα. Και σταδιακά το κάνει. Το επόμενο βήμα που θέλει να κάνει ο Varane είναι απ’την άποψη της προσωπικότητας και της επικοινωνίας στον αγωνιστικό χώρο. «Τώρα μιλάω περισσότερο στο γήπεδο, χωρίς να εγκαταλείπω το στυλ μου, έχω βελτιωθεί σε πολλά πράγματα», σχολίαζε στην τελευταία συνέντευξη στη MARCA.

Ο Varane έφτασε να θεωρείται ο νεαρός στόπερ με το μεγαλύτερο μέλλον όταν αναδύθηκε με τον Μουρίνιο, αλλά μετά, ένας τραυματισμός στο γόνατο τον τράβηξε πίσω. Αλλά με τον καιρό και την δουλειά, έχει επιστρέψει κι ο Γάλλος είναι σίγουρος ότι είναι εδώ για να μείνει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.