News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το σχέδιο του Zidane δεν αγγίζεται

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Τέταρτη μέρα των προπονήσεων στο UCLA


Ο προπονητής συνομίλησε για λίγα λεπτά με τα απεσταλμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Λος Άντζελες. Φαίνεται ικανοποιημένος με την ανταπόκριση των παικτών του και προειδοποιεί ότι η μέθοδος του συντονισμού που έδωσε τόσο καλό αποτέλεσμα, θα’ναι η ίδια με του προηγούμενου έτους.

Ο Ζιντάν έμπαινε όπως κάθε πρωί στο προπονητικό γήπεδο χαμογελώντας. Κανά δυο στοργικές χειρονομίες με μερικούς παίκτες του και πριν αρχίσει σταμάτησε για να συνομιλήσει λίγα λεπτά με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχουν ταξιδέψει στο Λος Άντζελες.

Ο προπονητής δεν θα βγει απ’τον χάρτη πορείας του. Φαίνεται χαρούμενος, ικανοποιημένος με τις εγκαταστάσεις και ειδικά με την ανταπόκριση που δίνουν οι παίκτες. Γι 'αυτόν τίποτα δεν θ’αλλάξει. Έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα μ’ένα πολύ σκληρό πλάνο πέρυσι στο Μόντρεαλ και τα βήματα θα’ναι τα ίδια. Επιπλέον, αισθάνεται ένας προνομιούχος που είναι σε θέση να καθοδηγεί την ομάδα που έχει. Φαίνεται χαρούμενος μ’αυτό που έχει, συμπεριλαμβανομένου του Morata, αν και έχει καιρό γι’αυτό, γνωρίζει πολύ καλά τη Μαδρίτη και την αγορά. Και πλέον δεν θα τον εξέπληττε τίποτα.

Αλλά δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο. Με το συνηθισμένο καπέλο του, μια φούτερ παρά το ότι χθες ήταν η θερμότερη μέρα μέχρι στιγμής στο UCLA, ο προπονητής έφυγε απ’το γήπεδο για να συγκεντρώσει τους παίκτες του και να δώσει τα συνθήματα της νέας προπόνησης. Το πρόγραμμα συνεχίζεται.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

@suntagm_puskas 
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.