News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τ’αποδυτήρια αποστασιοποιήθηκαν απ’το αφιέρωμα στον Pepe, ο χαφιές του Florentino Pérez;

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Του Fermín de la Calle

Εγκατέλειψε τον σύλλογο περιβαλλόμενος από σκιές

Στο τελευταίο στάδιο της παραμονής του στη Ρεάλ Μαδρίτης τ’αποδυτήρια κράτησαν απόσταση απ’τον νέο στόπερ της Μπεσίκτας. Η στενή σχέση του με τον Florentino Pérez προκάλεσε πολλές υποψίες


Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέτασε πριν από λίγες μέρες τη δυνατότητα να τιμήσει τον Pepe στην αποχώρησή του απ’τη λευκή ομάδα μετά από δέκα σεζόν στο σύλλογο. Παρά την διακριτικότητα με την οποία πραγματοποιήθηκαν οι κινήσεις για την βολιδοσκόπηση αυτού του ενδεχόμενου, η είδηση ​​διέρρευσε στον Τύπο. Το «COPE» αναπαρήγαγε την πληροφορία, η οποία δεν είχε περισσότερη απήχηση δημοσιοποιώντας την πρόθεση των λευκών ηγετών.

Η είδηση ​​έγινε δεκτή απ’τον madridismo με έκπληξη, ιδιαίτερα στα λευκά αποδυτήρια. Ο Pepe έφθασε στο λευκό club το 2007 απ’την Πόρτο, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε 30 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του. Φεύγει δέκα χρόνια αργότερα, έχοντας προσφέρει μια αξιόλογη απόδοση και διαλύοντας τις αμφιβολίες μιας υπογραφής που προκάλεσε πολλή συζήτηση στο παρελθόν λόγω της υψηλής επένδυσης σ’έναν στόπερ που δεν ήταν μεταξύ των πιο διακεκριμένων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Του Mendes... και του Florentino

Ο Πέπε περιβάλλονταν πάντα απ’την «φατρία Mendes» στ’αποδυτήρια. Κριστιάνο Ρονάλντο και Coentrao ήταν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του σ’ένα πρώτο λευκό ρόστερ που δεν δίστασε να βγει προς υπεράσπισή του έξω απ’τις πόρτες, όταν δέχονταν επίθεση για την σκληρότητά του στο γήπεδο. Ένα άλλο πράγμα είναι αυτό που συνέβαινε μέσα απ’τις πόρτες.

Στο τελευταίο στάδιο της παραμονής του στη Ρεάλ Μαδρίτης τ’αποδυτήρια κράτησαν απόσταση απ’τον νέο στόπερ της Μπεσίκτας. Η στενή σχέση του με τον Florentino Pérez προκάλεσε πολλές υποψίες στο ρόστερ και μακριά απ’αυτό. Ο πρόεδρος, ο οποίος ενημερώνονταν αμέσως για όλα όσα συνέβαιναν στ’αποδυτήρια, έδειξε ανοιχτά την προτίμησή του για τον παίκτη, εγείροντας τις υποψίες πολλών εκ των συμπαικτών του λόγω αυτής της εγγύτητας.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αποστασιοποίηση του γκρουπ σχετικά με τον παίκτη, ο οποίος έχει φύγει επίσης πιτσιλώντας τον Ζινεντίν Ζιντάν με κάποιες άκαιρες δηλώσεις στις οποίες υποστήριζε: «Αυτό που έχει κάνει ο Ζιντάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι θεαματικό, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί εξαφανίστηκα απ’την ομάδα. Δεν έχω αποχαιρετήσει τον Ζιντάν επειδή ο Ζιντάν και η Ρεάλ Μαδρίτης ήξεραν ότι έφευγα πριν από μένα».

Δήλωση που ολοκλήρωνε συγκρίνοντας τον Γάλλο με τον προκάτοχό του: «Μου έχει αρέσει πολύ η ειλικρίνεια του Rafa Benitez. Ταυτίζομαι πολύ μαζί του κι αυτό ενώ στην αρχή δεν με έβαζε». Οι δηλώσεις αυτές έχουν καταλήξει να ψυχράνουν τη σχέση που είχε το ρόστερ με τον Πορτογάλο διεθνή.


«Τους Ίκερ και Ραούλ όχι και τον Πέπε ναι;»

Στ’αποδυτήρια, οι παίκτες που ενημερώθηκαν για την πρόθεση του συλλόγου, κατέστησαν σαφή τη θέση τους σχετικά με το υποθετικό αφιέρωμα στον Pepe. «Αν τον Ίκερ τον έδιωξαν απ’την Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Ραούλ έφυγε απ’την πίσω πόρτα, πώς πρόκειται να τιμήσουν τον Πέπε;», προειδοποίησε ένας βαρέων βαρών μαθαίνοντας την πρόθεση του συλλόγου. Θέση συμμεριζόμενη απ’τον σκληρό πυρήνα της ομάδας, που εδώ και μήνες γνώριζε ότι ο στόπερ δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στο σύλλογο.

Το στάδιο του Pepe στη Ρεάλ Μαδρίτης κλείνει με περισσότερες σκιές παρά φώτα στην έξοδό του, παρά το ότι απ’τα γραφεία του Bernabéu προτίθεντο να ευχαριστήσουν τις υπηρεσίες που παρείχε ο αμυντικός. Η γενική απάθεια που έχει προκαλέσει η αποχώρησή του μεταξύ των συμπαικτών του αποδεικνύει ότι ήταν ένας ποδοσφαιριστής περισσότερο αγαπητός στα γραφεία παρά στ’αποδυτήρια.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
@suntagm_puskas 


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.