News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Raúl: «Την τιμή του Mbappé θα τη σηματοδοτήσει η αγορά»

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Του Jaime Rincón

Συνέντευξη της MARCA με τον Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο στο Μαϊάμι

«Η Μαδρίτη έχει ένα σπουδαίο ρόστερ, αλλά είναι σαφές ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα» Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο


Μ’ένα Clásico στη στροφή και τον ενθουσιασμό μιας νέας φάσης στο club της ζωής του, -αυτή τη φορά έξω απ’τους αγωνιστικούς χώρους-, ο Raúl González γεμίζει με αισιοδοξία ενώπιον της νέας σεζόν, πεπεισμένος για ένα πρότζεκτ που είναι καθοδόν για να γίνει το καλύτερο στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και του οποίου, επιτέλους, αποτελεί τώρα μέρος. Ενώ του απομένει ακόμα χρόνος για να αποδείξει την κοινωνική του δέσμευση με το Ίδρυμα Laureus, συνομιλεί με τη MARCA στην καρδιά της κουβανικής γειτονιάς στο Μαϊάμι.


Η Μαδρίτη φτάνει το Clásico μετά από μια σκληρή ήττα απ’την City. Ακόμα είναι νωρίς, αλλά τι αισθήσεις σου αφήνει αυτή η αρχή της σεζόν;

Για την ώρα έχουν δέκα μέρες προπονήσεων, ακόμα είναι πολύ νωρίς. Είναι ξεκάθαρο ότι ποτέ δεν σου αρέσει να χάνεις αλλά η Σίτι έρχονταν πιο ρολαρισμένη, είχε παίξει ήδη περισσότερα παιχνίδια. Ήταν ανώτεροι. Αλλά το σημαντικό ήταν ότι οι παίκτες ξεκίνησαν πλέον να’χουν λεπτά, οι Κ 21 ... αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να φτάσουμε καλά στις 8 Αυγούστου στα Σκόπια, υπό τις καλύτερες συνθήκες για να’μαστε ανταγωνιστικοί και να μπορούμε να ονειρευόμαστε με όλους τους τίτλους αυτή τη σεζόν.

Το Super Cup με τον Μουρίνιο, ο οποίος σας γνωρίζει τόσο καλά, επικεφαλής της Γιουνάιτεντ. Τι ματς περιμένεις;

Όλοι γνωρίζουμε τον Μουρίνιο κι επιπλέον η United έχει πολύ καλούς παίκτες. Είναι οι πρώτες εβδομάδες μιας σεζόν στην οποία έχουμε όλοι υψηλές προσδοκίες. Αυτό το παιχνίδι θα’ναι δύσκολο, διότι δεν γνωρίζουμε ποιος θα’ναι ο ρυθμός του ανταγωνισμού. Θα’ναι ένα σπουδαίο θέαμα.

Ο Mbappé είναι ένα απ’τα ονόματα της αγοράς. Αξίζει 180 εκατομμύρια;

Την τιμή θα την σηματοδοτήσει η αγορά. Πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ διαφόρων μερών κι αυτό θα το καθορίσει. Η Μαδρίτη έχει σπουδαίο ρόστερ, αλλά είναι σαφές ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθούμε σ’αυτούς που υπάρχουν. Θα δούμε τι θα συμβεί στην αγορά. Η τιμή θα’ναι αυτή που πρέπει να’ναι.

Αυτός που θα’ναι σίγουρα θα’ναι ο Ζιντάν...

Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, με πολύ αξία. Το να κερδίσεις δύο Champions League και μια Liga... αναμφίβολα αποδεικνύει την ικανότητά του. Είναι ανάμεσα στους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Ενδεχομένως όχι πολύ έμπειρος αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν το χρειάζονται για ν’αποδείξουν τι αξίζουν. Οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι μ’αυτόν, γνωρίζει πως να χειρίζεται ένα σπουδαίο ρόστερ, δίνοντας στιγμές σ’όλους και κάνοντάς τους να αισθάνονται σημαντικοί. Έχει κάνει ένα ιστορικό νταμπλ. Αυτή την στιγμή είναι στην κορυφή των προπονητών.

Αυτό το καλοκαίρι έχει έρθει ο Ceballos, η επιστροφή των Llorente, Vallejo... σου αρέσει η νέα πολιτική του club να ποντάρει για τις νεαρές αξίες της χώρας μας;

Η Μαδρίτη πρέπει να’χει τους καλύτερους κι αυτοί οι παίκτες είναι μιας γενιάς που πριν λίγο σχεδόν κέρδισαν το Ευρωπαϊκό Κ 21. Έχουν διαπρέψει στους συλλόγους τους κι έχουν μια μεγάλη προοπτική. Μου φαίνεται μια πολύ ωραία πολιτική. Ας προσπαθήσουμε ο Vallejo να προσαρμοστεί γρήγορα και να’ναι σημαντικός. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μια σπουδαία δουλειά.

Ένα άλλο καλοκαίρι με αμφιβολίες με τον Κριστιάνο...

Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία. Η απόδοσή του έχει υπάρξει απίστευτη. Είναι ένα σύμβολο, μετράει πολλές σεζόν, έχει υπάρξει σημαντικός στην κατάκτηση των τίτλων. Είναι αγαπητός απ’τους οπαδούς και το club τον περιμένει. Τώρα, αυτό που χρειάζεται είναι να ξεκουραστεί. Είχε μια μακρά σεζόν.

Με την αποχώρηση του Morata. Πρέπει να υπογράψει η Μαδρίτη άλλον επιθετικό;


Ο Morata ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το club και την ομάδα. Σκόραρε πολλά γκολ, τώρα είναι στην Τσέλσι και πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το αξιολογήσει ο Ζιντάν. Βλέπεις τι μπορεί να υπάρχει στην αγορά, αλλά πιστεύω ότι έχουμε επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης έτσι ώστε μπορούν να σκοράρουν γκολ. Ο Álvaro έκανε μια σπουδαία σεζόν και φέτος δεν θα είναι, αλλά θα υπάρξουν άλλοι συμπαίκτες οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτά τα λεπτά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.