News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Raúl González, ένας ακόμα στο Los Ángeles στις εντολές του Zidane

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θα ταξιδέψει την επόμενη Παρασκευή μαζί με τον Florentino Pérez και τους Κ 21


Ο Raúl González είναι πίσω. Το πρώην 7 της Ρεάλ Μαδρίτης για 16 σεζόν, επιστρέφει την επόμενη βδομάδα επίσημα στο club που τον μετέτρεψε σε μια απ’τις ποδοσφαιρικές αναφορές της ευρωπαϊκής ηπείρου. Χωρίς καθορισμένη θέση, αυτό που φαίνεται ξεκάθαρο είναι ότι ο πρώην επιθετικός επιστρέφει ως άνθρωπος του club, του πρόεδρου και, φυσικά, του Ζινεντίν Ζιντάν...

Ο πρώτος επίσημος ρόλος του ως υπάλληλος της Ρεάλ Μαδρίτης θα’ναι να συνοδεύσει τον Florentino Pérez στο ταξίδι του στο Λος Άντζελες στις 21. Στο πλευρό και των δύο θα ταξιδέψουν επίσης η νέα υπογραφή Dani Ceballos και οι ανακτημένοι για τον σκοπό της πρώτης λευκής ομάδας, Vallejo και Marcos Llorente.

Το καρέ των δευτεραθλητών Ευρώπης με την Κ 21 το συμπληρώνει ο Marco Asensio, αποκάλυψη της περασμένης σεζόν και που είναι προδιαγεγραμμένος να γίνει μια απ’τις αναφορές της madridista οντότητας σ’ένα μέλλον όχι και τόσο μακρινό. Ο José Ángel Sánchez, γενικός εταιρικός διευθυντής, θα θέσει επίσης πορεία προς την αμερικανική πόλη.

Ο Ραούλ θα συνοδεύσει την λευκή ομάδα στο υπόλοιπο της προετοιμασίας. Ο μέχρι τώρα εκτελεστικός της Laliga θέλει να μάθει σε βάθος όλα τα τμήματα του club που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, τόσο πατώντας στο γήπεδο όσο και στα γραφεία. Δεν βιάζεται να βρει έναν συγκεκριμένο ρόλο.

Ο madridista έχει στο μυαλό του ν’αποκτήσει τον τίτλο του προπονητή. Η διαδικασία είναι μακρά, καθώς κατά τη διάρκεια του τωρινού ανοικτού κύκλου της ελίτ δεν είχε το χρόνο ή την ευκαιρία να εγγραφεί, κάτι που έκανε ο Fernando Redondo. Την επόμενη σεζόν δεν έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μια άλλη πορεία για διεθνείς ποδοσφαιριστές ή με δέκα χρόνια στην Primera, έτσι ώστε ο Ραούλ θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2019 για να αποκτήσει τον τίτλο του προπονητή, κάτι που είναι στο μυαλό του.

Μέχρι τότε, ο πρώην επιθετικός θα κάνει ένα Ζιντάν, δηλαδή, θα περάσει από διάφορες θέσεις, απ’τη βοήθεια του Γάλλου, στο να’ναι δίπλα στον José Ángel Sánchez. Αυτό που έχει ξεκάθαρο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος του προέδρου, ένας άνθρωπος της Ρεάλ Μαδρίτης, διατεθειμένος να μην αφήσει να χαθεί η ευκαιρία που του έχει δώσει η ομάδα να επιστρέψει στο σπίτι του. Και είναι ότι απ’την επόμενη Παρασκευή, ο Ραούλ θα φορέσει και πάλι το έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο στήθος του, κάτι που πολλοί madridistas περιμένουν με αγωνία.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
@suntagm_puskas 


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.