News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πιο λεπτός από ποτέ ο Modric

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Έχει επιστρέψει απ'τις διακοπές δύο κιλά ελαφρύτερος

Στα 31 του θέλει να παραμείνει ο φάρος της Ρεάλ Μαδρίτης και προσέχει όσο κανείς άλλος για να το καταφέρει


Ο Modric ξέρει ότι περιμένει μια απαιτητική δουλειά με τον Pintus. Μόλις πριν από μία εβδομάδα, ο Λούκα εμφανίζονταν χαλαρός στο εξώφυλλο της MARCA, ποζάροντας στο Ζαντάρ με φόντο μια κρυστάλλινη Αδριατική Θάλασσα, χαλαρός και χαμογελαστός. Αλλά οι διακοπές του δεν ήταν απλά άραγμα στον ήλιο. Μάλλον το αντίθετο. Ο Κροάτης έχει προσέξει πολύ σ'αυτό το διάλειμμα και είναι ένας απ'τους παίκτες που έχει επιστρέψει καλύτερα απ'τις διακοπές με δύο κιλά κάτω απ'το ιδανικό του βάρος, γνωρίζοντας ότι τώρα ο Pintus θα πάρει το μαστίγιο και η δουλειά θα αξιοποιηθεί καλύτερα αν κάποιος είναι σε συνθήκες.

Αλλά ο Λούκα έχει εμμονή με το να βρίσκεται σε φόρμα. Στα 31 του, το ταλέντο και η ποιότητα δεν χάνεται, αλλά γνωρίζει ότι έρχεται μια σεζόν πιο απαιτητική από ποτέ. Απ'τη μία πλευρά, επειδή όπως έχουμε δει ήδη στα rotations, ο κόσμος πιέζει δυνατά από πίσω, αρχίζοντας απ'τον Kovacic ή τώρα απ'τους Marcos Llorente, Isco, Asensio... κι επειδή ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά με το ιστορικό νταμπλ. Όπως υπενθύμιζε ο Λούκα στη MARCA «όταν κερδίζεις, θέλεις να κερδίσεις και πάλι, ξανά και ξανά» κι αυτή η φιλοδοξία τον οδηγεί να προσέχει περισσότερο.

Σπορά στο UCLA

Ο Λούκα γνωρίζει ότι η δουλειά τώρα είναι να σπείρει για να δρέψει. Πέρυσι κατέληξε σ’ένα υψηλό επίπεδο, αλλά έπρεπε να ξεπεράσει δύο τραυματισμούς που του έκοψαν το ρυθμό. Ο πρώτος στο γόνατο κι όταν έπαιρνε ρυθμό υπέστη ένα πρόβλημα στον προσαγωγό. Αλλά ο φάρος της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε άριστη κατάσταση στο τέλος της σεζόν μ’ένα ειδικό σχέδιο και φέτος θέλει να ξεκινήσει στο μέγιστο απ’την αρχή, γνωρίζοντας ότι θα’ναι μέρος των rotations, αλλά ότι αναμένεται στα μεγάλα ραντεβού ως ένας απ’τους καλύτερους μέσους στον κόσμο. Η Μαδρίτη ξέρει ότι υπάρχει πολλή ποιότητα στο ρόστερ, αλλά Modric στο εκατό τοις εκατό, υπάρχει μόνο ένας, κι αυτός θα φροντίσει ό, τι χρειάζεται.


Ο Modric έχει ήδη συζητήσει με τον Ζιντάν το καλύτερο για να πάρει τη μέγιστη απόδοση. Ο Κροάτης είχε αμφιβολίες για τις υπερβολικές αλλαγές του τεχνικού, αλλά η δουλειά του Pintus και τα rotations του προπονητή του έχουν διώξει τις αμφιβολίες. Και θα συνεχίσει μέχρι θανάτου με την ιδέα. Στο μυαλό του είναι να μπορέσει ν’αποσυρθεί στη Μαδρίτη, αλλά γι’αυτό ξέρει ότι κάθε φορά πρέπει να προσέχει περισσότερο, κι έχει ξεκάθαρο ότι το κοινό σχέδιο που διεξάγει με τον προπονητή μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα.

Πάντα στα περισσότερα

Αδιαμφισβήτητος μ’όλους τους προπονητές που έχουν περάσει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης απ’τη στιγμή που ήρθε με τον Μουρίνιο, ο Modric δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να βελτιώνει τις επιδόσεις του με τη λευκή φανέλα φτάνοντας να μετατραπεί στο νούμερο ένα στον κόσμο στην θέση του. Κι αυτό ενώ περισσότεροι από έναν δεν πίστεψαν ποτέ σ’αυτόν τον ξανθό με την γαμψή μύτη. Υπήρξαν ατελείωτες κριτικές και αντιμετωπίστηκε περισσότερο σαν ένα μπάλωμα παρά σαν έναν galáctico. Ο χρόνος, όμως, έχει βάλει τον καθένα στην θέση του. Υπάρχει ένα πριν και μετά στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την άφιξη του Lukita.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.