News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πεπεισμένη για το ναι του Ceballos η Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Πιστεύουν ότι στις 20 θα’ναι στο Λος Άντζελες μαζί με τους Vallejo, Llorente και Asensio


Ο Dani Ceballos έχει πάρει λίγες μέρες προθεσμία για την επίλυση του αθλητικού του μέλλοντος, το οποίο για την ώρα περνάει απ’τη Μπέτις μέχρι κάποια ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα των 15 εκατομμυρίων ή να καταλήξει σε συμφωνία με την Ανδαλουσιανή ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάνω από ένα έτος που παρακολουθεί τα βήματά του κι αυτή η εξαντλητική δουλειά θα’χει το βραβείο της. Τουλάχιστον έτσι σκέφτονται στο Bernabeu, που υπολογίζουν τον verdiblanco παίκτη για την σεζόν που θα ξεκινήσει επίσημα στις 8 Αυγούστου.

Όπως έχει ενημερώσει η Marca, η έξοδος του James θα σήμαινε ότι ο δευτεραθλητής Ευρώπης Κ 21 θα’χε θέση στο ρόστερ του Ζιντάν, ο οποίος ελπίζει να δει τον μέσο στις 21 Ιουλίου στο Λος Άντζελες (Ηνωμένες Πολιτείες) μαζί με τους Marcos Llorente, Asensio και Vallejo, δηλαδή, τους συμπαίκτες του Ανδαλουσιανού στις πολωνικές περιπέτειες. Εκ των προτέρων επρόκειτο να’χουν ένα μήνα διακοπών, αλλά η επιμονή των νεαρών παικτών, έχει κάνει ν’αποδεχτεί ο τεχνικός να μην έχουν τον υποχρεωτικό μήνα διακοπών και τον οποίο θα’χει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πεπεισμένος ότι θα’χει θέση και χρόνο στα σχέδιά του. Ο Γάλλος δεν είναι φίλος του να χτίζει κάστρα στην άμμο κι όταν έχει μεταφέρει ότι ο ακόμα bético θα’χει λεπτά και ματς είναι επειδή σκέφτεται έτσι. Και γι’αυτό θέλει τον Ceballos στην ομάδα του.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφανής στην αντιμετώπιση των παικτών και το μήνυμά του όταν μιλάει για τον Ceballos είναι ξεκάθαρο και πιστεύει ότι είναι ένας παίκτης που θα προσαρμόζονταν στο ποδόσφαιρό του, στο οποίο δίνει προτεραιότητα στο ταλέντο, αλλά με δουλειά, κάτι που έχει προσφέρει κατά τη διάρκεια του Euro Κ 21.


Απ’το Bernabeu μιλάνε για δέσμευση του παίκτη κατά την τοποθέτηση της λευκής πρότασης. Υποστηρίζουν ότι η παρουσία της Barcelona στον ορίζοντα είναι για να εμποδίσει μια ήδη πολύ προχωρημένη επιχείρηση και περισσότερο όταν ο Dani Ceballos ξέρει ήδη ότι θα’χει θέση στη madridista ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.