News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πέντε συμπεράσματα που μπόρεσε να βγάλει ο Zidane απ’το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Του Pablo Díaz

Μετά την ισοπαλία κόντρα στη Manchester United


Ήταν μόνο το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας, αλλά έδωσε κάποιες λεπτομέρειες που σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες για τον Ζινεντίν Ζιντάν στην Καλιφόρνια:

1. Υπάρχει δεξιός μπακ:

Με τον Carvajal βασικό της θέσης και τον Nacho για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης, η Μαδρίτη εξετάζει το αν υπογράψει έναν ακόμα κορυφαίο μπακ στο στυλ του Danilo, που να βάλει ανταγωνισμό. Το μεγάλο δεύτερο ημίχρονο του Μαροκινού Achraf ενάντια στην Γιουνάιτεντ, που διέλυσε τον Daley Blind, κι απέδειξε τις δυνατότητές του, κάνει να κερδίζει πόντους συνολικά για να μην φύγει δανεικός και να παραμείνει στην πρώτη ομάδα.

2. Ο Theo επιβεβαιώνει τις προσδοκίες:

Η πρώτη επαφή του Theo Hernández σ’ένα παιχνίδι με τη νέα του ομάδα ήταν πολύ καλή. Ήταν το μόνο νέο πρόσωπο, πέρα ​​απ’τα παιδιά με τα οποία μοιράστηκε το δεύτερο ημίχρονο, που συμμετείχε εναντίον στην United. Άφησε δείγματα ότι ο Μαρσέλο πρόκειται να ξεκουραστεί αυτή τη σεζόν περισσότερο ίσως απ’οποιαδήποτε άλλη. Έχασε το πέναλτι στην διαδικασία, αλλά προκάλεσε αυτό που έφερε την ισοπαλία, με μια επίδειξη ταχύτητας που δεν μπόρεσε να φρενάρει ο Lindelof, που κατέληξε να τον φέρει μπροστά του.

3. Μάχη για τη συνοδεία του Ramos:

Η απώλεια του Pepe θα παρουσιάσει στον Varane και στον Nacho την ευκαιρία που περίμεναν, αυτή του να’ναι σταθεροί βασικοί στην άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τον άθικτο Sergio Ramos. Ο Γάλλος, εκ των προτέρων, ξεκινά με πλεονέκτημα, αλλά ο Nacho, τόσο καταλυτικός στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας όπως πάντα, θα δώσει μάχη. Το Clásico του Μαϊάμι και, φυσικά, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στις 8 Αυγούστου, θα σηματοδοτήσει ποιος είναι για τον Ζιντάν η πρώτη επιλογή του.

4. Ξεκίνημα χωρίς γκολ:

Η απουσία του Cristiano στην επίθεση φαίνεται. Με τους βασικούς στο πρώτο ημίχρονο, η Μαδρίτη περιτριγύριζε την περιοχή της United αλλά δεν είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ούτε ο Bale ούτε ο Μπενζεμά είχαν ευκαιρίες. Οι λευκοί σκόραραν μόνο το πέναλτι και δεν βρήκαν ευστοχία ούτε στα πέναλτι, πλέον με τους canteranos (σκόραρε μόνο ο Marco Quezada). Ο Ζιντάν διόρθωσε στον Τύπο και διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν έχει ζητήσει ένα «9», αλλά, τουλάχιστον στην πρώτη δοκιμή της προετοιμασίας, του έλειψε.

5. Υπάρχει cantera:


Θα’ναι περίπλοκο, με το εκτεταμένο ρόστερ που διαθέτει ο Ζιντάν, να’χουν κάποια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα τα παιδιά της La Fábrica που άφησαν τόσο καλή αίσθηση κατά της United, εκτός από πολύ συγκεκριμένες στιγμές. Παρ 'όλα αυτά, «η γενιά του Guti», έδειξε ότι μπορούν να την εμπιστεύονται, να παλεύει με τους Lukaku, Pogba, De Gea, Mkhitaryan και σία και να’ναι καλύτερη απ’αυτούς.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.