News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Oscar, το μαργαριτάρι της Ρεάλ Μαδρίτης που διασώζεται απ’το λευκό ναυάγιο ενάντια στον Guardiola

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Του Ruben Rodriguez

Συντριπτική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι (4-1)

Το λευκό σύνολο παρέπαιε στην αμυντική ζώνη σ’έναν δεύτερο ημίχρονο για λήθη, όπου ο παίκτης αστέρας της juvenil του Guti έδειξε τα διαπιστευτήριά του σ’ένα ματς επιπέδου 

Ξημερώματα για λήθη για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έδειξε πολύ κατώτερη ενάντια σε μια ανελέητη Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει περάσει πάνω απ’τους λευκούς με βάση ένα καλό (4-1). Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε πολύ σταθερή στο Memorial Coliseum του Λος Άντζελες, ενάντια σε μια Μαδρίτη που έδειξε δύο πρόσωπα: στο πρώτο μισό, ανταγωνιστική και καταλυτική· στο δεύτερο, πολύ χαλαρή στο αμυντικό κομμάτι. Αλλά, τουλάχιστον, μια καλή είδηση ​​στην ισοπέδωση: ο Oscar Rodríguez.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει λάβει την πρώτο μεγάλο της πλήγμα στην προετοιμασία. Είναι αλήθεια ότι σήμερα τα ξημερώματα  δεν ήταν τίποτα άλλο απ’το δεύτερο παιχνίδι των λευκών, που περπατούν ακόμα με πολύ λίγο ρυθμό και φυσική κατάσταση, και ότι αυτές οι αναμετρήσεις δεν έχουν άλλο σκοπό απ’το συντονισμό της προετοιμασίας μιας σεζόν που φαίνεται μακρά. Αλλά το μάθημα της City σ’ένα δεύτερο μέρος για λήθη απ’τους λευκούς ήταν ένα όλα ή τίποτα, όπου η Μαδρίτη παράπαιε ξεκάθαρα στην οπισθοφυλακή της.

Η Μαδρίτη έδειξε δύο πολύ διαφορετικά πρόσωπα. Παρά το ότι βγήκε πολύ κρύα στο γήπεδο και κράτησε ανέπαφη την εστία της χάρη σε αρκετές άξιες επεμβάσεις ενός πολύ εμπνευσμένου Keylor Navas -ιδιαίτερα σ’ένα εξ επαφής του Kun Agüero-, σταδιακά υπερτονίστηκε, για να καταλήξει κυριαρχώντας στο πρώτο μισό. Τόσο που ο Μπενζεμά σε δύο περιπτώσεις, κι ο Casemiro, με μια εκτέλεση στο δοκάρι, μπορούσαν κάλλιστα να βάλουν τη Μαδρίτη μπροστά στο σκορ, αλλά ο Ederson και η έλλειψη λευκής ευστοχίας το απέτρεψαν.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη ιστορία. Στη Μαδρίτη, χωρίς αλλαγές στο ημίχρονο εκτός απ’του Kiko Casilla, τα πόδια άρχισαν να βαραίνουν ενάντια σε μια City που μεγάλωνε κατά στιγμές. Το 'skyblue' σύνολο χρειάστηκε λίγο διάστημα για να σκοράρει δύο γκολ, με τους Otamendi και Sterling, που άρχιζαν να αποκαλύπτουν τη φυσική δύναμη των Άγγλων ενάντια στην ομάδα του Ζιντάν, η οποία άρχιζε να επηρεάζεται. Και, στο 62ο λεπτό, ο Γάλλος τεχνικός άλλαξε όλη την ομάδα.

Ήρθε η ώρα των νεότερων, αυτών που εναντίον της United έδειξαν μια πολύ μεγάλη έκδοση... αλλά ενάντια στη City η ιστορία ήταν πολύ διαφορετική. Οι λευκοί συνέχισαν να παρουσιάζουν σημαντικές αμυντικές αδυναμίες, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοράρει η City άλλα δύο γκολ για να ολοκληρώσει το παιχνίδι της, με τον Stones και τον Ισπανό  Brahim Díaz. Η Μαδρίτη δεν ήταν σε θέση να περιορίσει την «citizen» θύελλα... μέχρι που εμφανίστηκε μια ανάσα φρέσκου αέρα που ονομάζεται Óscar Rodríguez.

Μόλις 19 ετών, ο Óscar Rodríguez καλείται να γίνει το μέλλον της Μαδρίτης. Καθαρός μέσος, αλλά με μεγάλη προώθηση κι εξαιρετική πυγμή, ο λευκός canterano μετατρέπεται στο αγαπημένο παιδί του Ζιντάν. Αρχηγός της juvenil του Guti, την περασμένη σεζόν ήταν βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της División de Honor, το Κύπελλο Πρωταθλητριών και το Copa del Rey, σκοράροντας 22 γκολ στη σεζόν. Η λαμπρή χρονιά του δεν του έχει φτάσει μόνο για ν’ανέβει στην Castilla, αλλά και για να τον εμπιστεύεται ο Ζιντάν.

Ο Όσκαρ λάμπει ήδη στην πρώτη ομάδα

Και, ο νεαρός, ανταποκρίνεται στην προετοιμασία. Στα δύο παιχνίδια που έχει παίξει, έχει δείξει ένα εξαιρετικό επίπεδο στη μεσαία γραμμή έτσι ώστε, σήμερα, να υπογράψει το πρώτο του γκολ ως madridista... και τι γκολάρα! Πιο μακριά απ’τα 30 μέτρα και, χωρίς δισταγμό, επινόησε ένα εντυπωσιακό σουτ με το δεξί που γλίστρησε στην επάνω αριστερή γωνία του «citizen» τέρματος, σ’ότι είναι, αναμφισβήτητα, ένα απ’τα μεγάλα γκολ στην Ευρώπη μέχρι στιγμής στην προετοιμασία.

Στο σπίτι συγκρίνουν την πυγμή του και την ειδικότητά του στην εκτέλεση των φάουλ, πώς θα μπορούσε να’ναι αλλιώς, μ’αυτήν που είχε ο David Beckham. Ο Óscar Rodríguez είναι ένα πραγματικός πνεύμονας και καλείται να δώσει πολλά βράδια δόξας στον madridismo. Την πρώτη χαρακιά του στο περίστροφο την έχει βάλει ενάντια στην City, σε ό, τι ήταν η καλύτερη είδηση ​​της Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα το πρωί. Ένας αγώνας για λήθη για τους λευκούς όπου, ο canterano, έχει μετατραπεί σε μια ανάσα φρέσκου αέρα.

Πρακτικά:

4 - Manchester City: Ederson (Grimshaw, 79)· Walker (Duhaney, 69), Danilo (Sané, 79), Kompany (Mangala, 46), Otamendi (Adarabaioyo, 79)· Stones, Toure (Roberts, 79), De Bruyne (Díaz, 69), Foden (Nasri, 46)· Aguero (Sterling, 46) και Jesús (Zinchenko, 69).

1 - Real Madrid: Navas (Casilla, 46)· Carvajal (Vallejo, 62), Nacho (Tejero, 62), Varane (Achraf, 62), Marcelo (Theo, 62)· Casemiro (Marcos Llorente, 62), Kovacic (Óscar, 62), Modric (Ceballos, 62)· Isco (Asensio, 62), Bale (Lucas Vázquez, 62) και Benzema (Mayoral, 62).

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.