News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane κάνει κουμάντο κι επιβάλλει τη μπάλα

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Τρίτη μέρα προπόνησης στο UCLA


Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονείται στις εγκαταστάσεις του UCLA. Ο προπονητής δουλεύει κυρίως με τη μπάλα, το έκανε πρώτα με κάποιες ασκήσεις με εμπόδια και στη συνέχεια διέθεσε τις δύο πρώτες του εντεκάδες χωρίς τερματοφύλακα για να δουλέψει την κατοχή και την πίεση. Ήταν μια έντονη προπόνηση.

Στη μια ομάδα βρίσκονταν οι περισσότεροι απτους παίκτες της πρώτης ομάδας: Carvajal, Nacho, Manu Hernando και Μαρσέλο στην άμυνα· στη μέση Kovacic, Modric, Isco και Achraf, και μπροστά Bale, Dani Gómez και Morata. Στην άλλη ενδεκάδα Danilo, Varane, Tejero και Theo, στη μέση Casemiro, Kroos, Oscar και Quezada και μπροστά Franchu, Μπενζεμά και Lucas Vázquez.

Ο Ζιντάν, στη μισή ώρα της ανοικτής, στα μέσα ενημέρωσης, προπόνησης, μάζεψε δύο φορές τους παίκτες του για να διορθώσει κάποια πράγματα. Ο προπονητής φάνηκε πολύ από πάνω απ’τους παίκτες και να δίνει οδηγίες συνεχώς.

Απ’την δεξιά πλευρά της πρώτης ομάδας, ο Achraf έπαιξε μπροστά απ’τον Carvajal. Ο Μαροκινός παίκτης έχει πιθανότητες να μείνει, ειδικά αν υλοποιηθεί η έξοδος του Danilo. Ο παίκτης θέλει να πείσει τον Ζιντάν ότι έχει θέση στην πρώτη ομάδα.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
@suntagm_puskas 
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.